Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Chief Marketing Officer (CMO)

DOC.ua
2 года назад
25 февраля 2022
Киевул. Гетьмана 6

Doc.ua - медичний онлайн-хаб, заснований у 2014 році, який робить медицину зручною онлайн. Ми створюємо медичний екосистемний продукт який зібрав усі медичні послуги в одному застосунку, щоб вирішити будь-який запит пацієнта: пошук та запис до потрібного лікаря, на діагностику чи аналізи, аудіоконсультації або виклик лікаря додому, знижки на медичні процедури, замовлення та доставлення препаратів.
Наразі всеукраїнська база Doc.ua налічує понад 34 тисяч лікарів, більш як 2,6 тисячі медичних закладів з усієї України та 700 провідних лабораторій.
Наш сервіс, сайт та мобільні додатки (iOS/Android) доступні у режимі 24/7 та абсолютно безоплатні для користувачів.

Якщо ваше покликання/мрія працювати над продуктами, які ви можете показати та з гордістю рекомендувати своїм друзям - тоді вам варто детальніше розглянути нашу вакансію Директора з маркетингу.

Місія ролі - сформувати у користувачів стійку асоціацію зручної медицини та Doc.ua, сприяти збільшенню користувачів та прибутковості проектів.

Ми досить довго допрацьовували наш продукт і тепер настав час, щоб про Doc.ua дізнались всі користувачі на території України, які небайдужі до свого здоров’я (а з часом і в інших країнах).

Наша унікальність в тому, що ми медичний екосистемний продукт - тому віримо, що маємо бути “кнопкою здоров’я” в усіх смартфонах українців та маємо асоціюватись із сучасною доступною медициною.

Основний акцент в роботі буде на digital каналах (SEO, PPC ...), вивченні ринку, позиціонуванні, впізнаваність бренду, партнерство, інфлюенсери, “рефералка”, бонусні програми, воронки, аналітика….. та все що буде давати результат має бути протестованим та стати частиною досягнення місії.

Ми бачимо, що для досягнення цілей вам знадобляться:
- нестримне бажання/амбіція побудувати крутий бренд компанії;
- прокачані скіли маркетолога в digital;
- розвинені аналітичні скіли;
- досвід розробки/реалізації маркетингових стратегії;
- виводу бренду на ринок;
- лідерські якості.

Вам будуть надані усі необхідні ресурси та підтримка зі сторони керівництва та колег.

Залишайте ваші відгуки, питайте, готові до діалогу.

Максим

Похожие вакансии по профессиям: