Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Водій вантажного автомобіля (кат. С1,С на реф)

% від фрахту
Ваш перевізник, ТОВ
1 год назад
26 декабря 2022
Киевул. Якутська,7

Логістична компанія "ВАШ ПЕРЕВІЗНИК" запрошує на роботу Водія вантажного автомобіля (ка. С1, С на реф)!

Вашими основними обов'язками буде: здійснення вантажоперевезень на автомобілях компаніїї переважно по Києву та Київській області (палетний температурний вантаж).

Для роботи Вам знадобляться: водійське посвідчення категорій С, С1, безаварійний досвід роботи на вантажних авто від 2-х років, перевагою буде робота в сфері вантажоперевезень з рефрижераторами, знання автомобільних доріг Києва, області, України, відношення до робочого автомобіля, як до власного, відповідальність, порядність, бажання працювати та заробляти, готовність пройти поліграф!

Що ми пропонуємо: стабільна, постійна робота з офіційним працевлаштуванням, своєчасне обслуговування автомобілів на власному сто, свої АЗС, своєчасна заробітна плата (три рази на місяць), страхування автомобіля та ризикове страхування водія,  підтримка колег та керівників в роботі, робоче авто у водія біля будинку (для зручності, оплата стоянки 50/50), у кожного водія свій закріплений автомобіль, графік роботи плаваючий, корпоративний зв'язок, прозора система нарахування заробітної плати (20% від фрахту)!

Ми порядна, професійна команда, яка завжди дотримуємся свого слова і наш персонал - це найбільша цінність компанії!

Інформацію про нас можна переглянути тут: vash-pereviznyk.ua 

@vash_pereviznyk (instagram)

За детальною інформацією з приводу працевлаштування телефонуйте: Показать контакты 0673444243 ( Пн-Пт з 9-18), або пишіть у Viber. 

Ірина