Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Спеціаліст з обліку

15 000 ₴  
КОРН ЛТД, ТОВ, КПФ / Центральний, Авторинок
1 год назад
15 декабря 2022
Киевул. Столичне шосе, 104а.
  • ТОВ КПФ «КОРН ЛТД» (Авторинок «Центральний», Столичне шосе, 104 — А, маршрутне таксі № 567 від м. Видубичі або автобус № 57 від Академмістечко) потрібен фахівець по роботі з орендарями. 

Обов’язки:

  • контроль за станом обліку електричної енергії та своєчасною сплатою орендарями за спожиту електричну енергію (зняття показників, внесення даних в таблицю, акти) - територія велика!!!
  • перевіряти відповідність прийнятих до розрахунку з орендарями тарифів.

Знання: ПК: MS Office, EXCEL, 1С.

Дякуємо Вам за інтерес, проявлений до нашої Компанії. Стандартний термін розгляду резюме — 14 днів Відсутність відповіді протягом двох тижнів означає, що, на жаль, на сьогодні у нас немає відповідних вакансій.

При цьому Ваше резюме буде збережено в нашій базі даних і якщо відповідна вакансія з’явиться в наступному, ми запропонуємо її Вам для розгляду.

Якщо Ваш досвід роботи та побажання відповідають вимогам і можливостям Компанії — ми зв’яжемося з Вами за вказаними контактами в перебігу двох тижнів

Графік роботи:5/2

  • Відправляючи власне резюме, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», Ви даєте згоду на обробку персональних даних з первинних джерел (у т.ч. паспортні дані, відомості з документів про освіту, сімейний стан, склад сім'ї тощо) з метою забезпечення реалізації трудових відносин. Персональні дані обробляються у змішаній (паперовій та електронній) формі.

Оксана Віталіївна

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: