Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Технічний спеціаліст у відділ маркетингу

NEO electric
2 года назад
05 января 2022
Киевул. Ушинського, 40


Бажаєш крутий кар‘єрний старт у маркетинговій сфері?

Компанія NEO electric готова його надати! Перші кілька місяців, будемо відвертими, доведеться бути «семиногим восьмируком» і виконувати завдання які можуть не подобатись:

  • писати технічні тексти,
  • фотографувати товар,
  • додавати товар на сайт, 
  • виконувати дрібні доручення (терміново витерти фон з фото, допомогти з презентацією, викласти готову публікацію на сторінку у соц мережі, підібрати список підрядників, порівняти наш товар з аналогами конкурентів та інше)

Але! Це все у межах розумного! :)

 За цей час ти маєш можливість обрати напрям маркетингу, що до душі  (digital, SMM або event-маркетинг), пройти курс підготовки та отримати диплом в одній з найпрестижніших шкіл маркетингу (за рахунок компанії) і зрештою - стати цінним кваліфікованим спеціалістом в компанії з неймовірно амбітними планами. 

 Підходить такий життєвий план на найближчий час? Тоді, наші вимоги:

  • електротехнічна освіта - must have;
  • навички володіння Photoshop;
  • письмова грамотність;
  • блиск в очах та бажання завойовувати світ - must have!

Для нас не так важливо те, що написано у твоєму  резюме, а те, що тебе спонукає БУТИ МАРКЕТОЛОГОМ! Тож, надсилаючи резюме, не забудь заповнити поле "супровідний лист") 

NEO electric - українська компанія, яка прагне до лідерства на національному електротехнічному ринку. Ми виконуємо повний цикл виробництва обладнання - від розробки та виробництва до повного контролю якості у власній лабораторії, що забезпечує 100% гарантію якості.

За п'ять років, заслужили довіру таких Партнерів як:

ряд Обл. Енерго України (Київенерго, Дніпрообленерго, Одесаобленерго, Полтаваобленерго, Запоріжжяобленерго ...); Девелоперські компанії (KAN Developmen, Інтергал-Буд ...); Великі промислові підприємства (Запоріжсталь, Нікопольський феросплавний завод ...) і багато інших.

А з твоєю допомогою ми зможемо ще більше!!!