Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Аналітик, асистент керівника, бренд менеджер

Купава-5, ТОВ
2 года назад
27 декабря 2021
Тернопольул. Гайова,38а

 КУПАВА – це група компаній, яка за більш, ніж 16 років успішного функціонування, сьогодні є одним із українських лідерів у сфері виробництва, дистрибуції, імпорту, експорту, логістики, та ряду супутніх послуг. Понад 180 кваліфікованих працівників у компанії, яка невпинно росте та розвивається, вдосконалюючи свій професійний та експертний рівень.  Компанія володіє ТМ Dada та має ряд торгових марок в Україні та Європі. Виробництво продукції на власних виробничих потужностях, а також із залученням виробничих площадок як в Україні, так і за кордоном. Компанія впровадила виробництв підгузків-трусиків в Україні на ультрасучасному італійському обладнанні. Виробництво продукції з пластику. Виробництво продукції для автономних каналізаційних систем, продукції для очищення системи опалення та інше. 

Асортимент товарів КУПАВА-5 представлений в таких категоріях: Дитяча гігієна: підгузки, підгузки трусики, вологі серветки; Доросла гігієна: підгузки та підгузки-трусики для дорослих; Побутова хімія в різних сферах застосування; Паперова продукція для побуту,  HoReCa та промисловості; Засоби для захисту від комах і шкідників; Мінеральні добрива та засоби по догляду за рослинами; Засоби для автономних каналізаційних систем, септиків, дворових туалетів, переробки харчових і біологічних відходів; Засоби для догляду за котлами, паливними та димохідними системами.

Компанія співпрацює з  національними і локальними мережами України:  Ашан, АТБ, Варус, EVA, Епіцентр, Leroy Merlin, Нова Лінія, Рукавичка, Копійочка,   Щодня, Аврора, Шик і Блиск та інші. E-Commerce: Rozetka, Panama, Parfums,   MakeUp, Pampik, EvaUA, ЕпіцентрUA та інші.

Наші партнери в Україні це 24 регіональних дистриб'юційних компаній та більше ніж 50 партнерів в різних галузях, які обслуговують портфель брендів КУПАВА-5 в різних каналах збуту. Це не просто компанії, а надійні та перевірені часом партнери.

Наша компанія  крокує в ногу з часом, тому сприяє  професійному розвитку працівників, проводить навчання команди продаж, використовує сучасні методи виробництва і реалізації продукції.
 

Запрошуємо до команди - Аналітика (асистент керівника), бренд менеджера

Якщо Ви бажаєте проявити себе в успішній компанії, яка невпинно розвивається, йде в ногу з часом і розвиває багато цікавих проектів - тоді надсилай свою історію успіху та резюме на адресу Отправить резюме та телефонуйте за ном.тел. Показать контакты 0673512106 ( Наталія)/ Показать контакты 0504048588  (Максим)

Вимоги:

  • Досвід роботи на аналогічній посаді 
  • Високий рівень володіння ПК та супутніх комп'ютерних програм 1С, Excel на високому рівні (формули, звітні таблиці)
  • Високий рівень самодисципліни, ініціативність, відповідальність, вміння обробляти оперативну інформацію, вміння обробляти великі об'єми даних, аналітичні здібності

Обов'язки:

  • Аналіз продаж, аналіз руху продукції, аналіз ефективності використання бюджету
  • Аналіз ефективності і контроль трейд-маркетингу
  • Аналіз ефективності торгових представників, регіональних менеджерів,  регіонів і т.д.
  • Підготовка щоденних, щотижневих та щомісячних звітів

Умови роботи:

  • офіційне працевлаштування
  • широкі можливості для професійного розвитку
  • високий рівень доходу

З нами : легко, цікаво та надійно працювати!

Наталя