Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Секретар судового засідання судової палати з розгляду цивільних справ

2 года назад
19 ноября 2021
Днепрул. вул.Харківська,13

Секретар судового засідання відділу забезпечення судового процесу судової палати з розгляду цивільних справ (на час відпустки по догляду за дитиною основного працівника)

Кваліфікаційні вимоги:

Освіта — вища освіта за освітнім ступенем бакалавра в галузях знань «Право»

Досвід роботи — не потребує

Володіння державною мовою — вільне володіння державною мовою

Обов’язки:

Здійснення судових викликів та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді відповідно до процесуального законодавства, вимог Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України.

Перевірка, хто з учасників судового процесу з’явився в судове засідання, хто з учасників судового процесу бере участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, і доповідає про це головуючому. Розписки осіб, які одержали судові повістки про виклик в суд, а також судові повістки про виклик в суд, які повернулися у зв’язку з неврученням їх адресату, підшиває до справи. У тих випадках, коли надіслані повістки залишилися неврученими, секретар судового засідання зобов’язаний з’ясувати причини невручення, доповісти головуючому по справі і за його вказівкою вжити заходи до забезпечення своєчасного вручення судової повістки про виклик в суд.

Забезпечення фіксування судового засідання технічними засобами і проведенням судового засідання в режимі відеоконференції, у випадку і порядку, передбачених процесуальним законодавством, згідно з Інструкцією про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу та веде протокол (журнал) судового засідання. Забезпечує проведення дистанційного судового засідання в режимі відеоконференції у випадках, передбачених процесуальним законодавством, згідно з Інструкцією про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій, проведених в режимі відеоконференції під час судового засідання.

Відповідно до вимог цивільного процесуального законодавства ведення протоколу судового засідання. Після закінчення судового засідання секретар судового засідання у термін, відповідно до процесуального законодавства складає, підписує і передає головуючому протокол судового засідання для перевірки. Про строк виготовлення протоколу судового засідання повідомляються учасники судового розгляду, які заявили клопотання про ознайомлення з ним. Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі і які не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.

Забезпечення правильності оформлення документів, наявність документів та додатків до них у судових справах, забезпечує усунення виявлених недоліків в межах своєї компетенції, а також контроль за дотриманням вимог Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України.

Оформлення матеріалів справи. Секретар судового засідання підшиває до справи в хронологічному порядку документи, постанови, ухвали і листування, що передували судовому розгляду, додані до справи в ході судового розгляду (у порядку їх надходження), протокол судового засідання (журнал судового засідання), всі документи, судові рішення, окрему думку судді, окрему ухвалу (постанову) суду; нумерує аркуші справи і складає опис документів, що містяться у справі, або продовжує нумерацію аркушів справи.

Якщо розгляд справи відкладено з призначенням на інший день, то викликаним і присутнім у судовому засіданні особам вручає відповідні повістки про виклик до суду, або бере розписку про перенесення справи на інший день. Після розгляду справи секретар судового засідання оформлює справу.

Оформлення копій судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді. Здійснення оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі та не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи відповідно до ст.ст. 67,272 ЦПК України. Виписує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання судових рішень. Оформлення матеріалів судових справ і здійснення передачі справ до канцелярії, а архівних копій фонограм — до архіву суду, у встановленні чинним законодавством строки.

Забезпечення збереження персональних даних осіб, що стали відомі у зв’язку з виконанням посадових обов’язків, а також іншу інформацію, яка відповідно до закону не підлягає розголошенню. Виконує інші доручення керівника апарату суду, його заступника, начальника відділу, та судді, що стосуються організації розгляду судових справ. У разі відсутності в судовому засіданні розпорядника його функції виконує секретар судового засідання.

Умови оплати праці:

посадовий оклад — 5760,00 грн;

надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;

надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (із змінами)

Термін подачі заявок — 13 грудня 2021

Лантух Ольга Миколаївна