Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер, управитель в отдел лизинга (разговорный английский)

Budget Украина
2 года назад
10 декабря 2021
Киев

Требования:

  • Освіта: Повна вища освіта
  • Досвід: Досвід роботи від 5 років у сфері лізингу автомобілів, автомобільній сфері, чи у сфері продажів.
  • Навички: Посв
    дчення водія категорії «B». Знання англійської мови на рівні вище середнього, навички ведення переговорів та вирішення конфліктних ситуацій.

Условия работы:

  • Робота в міжнародній компанії
  • Дружній колектив
  • Медичне страхування
  • Офіс 5 хвилин від м.Нивки
  • Офіційне працевлаштування
  • Графік роботи: пон.-чт. з 9:00-18:00 пт. з 9:00-16:45 (обід з 13:00-13:45)

Обязанности:

  1. Забезпечує виконання плану продажів автомобілів у лізинг Контрагентам Товариства.
  2. Здійснює роботу з планування та розробки методів та технологій продажів автомобілів в лізинг та просування лізингових послуг на ринку України.
  3. Розробляє і організовує проведення передпродажних заходів, щодо створення умов для планомірного продажу автомобілів в лізинг, задоволення попиту Контрагентів щодо лізингу.
  4. Бере участь в розробці і реалізації бізнес-планів і комерційних умов угод, що укладаються, договорів та контрактів.
  5. Вивчає ринок лізингу автомобілів (аналізує попит і споживання, мотивацію контрагентів, діяльність конкурентів) і тенденції його розвитку, аналізує ринкові можливості.
  6. Збирає інформацію про попит на лізинг автомобілів, причини його зміни (підвищення, зниження), аналізує потреби Контрагентів.
  7. Виявляє найбільш ефективні сектори ринку лізингу автомобілів, розробляє комплекс заходів щодо використання можливостей ринку лізингу для збільшення плану продажів Товариства.
  8. Готує щомісячний план зустрічей з існуючими та потенційними Контрагентами та надає інформацію Директору у строк до 25 числа місяця з інформацією про наступний місяць.
  9. Розробляє і реалізовує заходи щодо організації та створення мережі продажів автомобілів в лізинг (розробка і побудова каналів продажів до споживачів; побудова відносин з автомобільними дилерами та імпортерами, іншими посередниками; розвиток партнерських відносин).
  10. Виявляє потенціал у перспективних Контрагентів і встановлює з ними ділові взаємовідносини.
  11. Своєчасно готує та затверджує цінові пропозиції по лізингу автомобілів для Контрагентів, бере участь у ціноутворенні, визна
    ає способи обґрунтування ціни, розробляє і застосовує схеми знижок в залежності від різних факторів.
  12. Веде переддоговірну роботу з Контрагентами, узгодження умов договорів лізингу, розробка переддоговірної документації, узгодження розбіжностей, аналіз документації контрагентів та ін.).
  13. Контролює організацію робіт по своєчасній доставці лізингових автомобілів до Контрагента та своєчасність його повернення Контрагентом після лізингу за укладеними договорами.
  14. Контролює своєчасну оплату від клієнтів за укладеними договорами.
  15. Аналізує причини претензій від контрагентів за укладеними договорами та приймає рішення щодо ефективного вирішення конфліктних ситуацій.
  16. Створює і забезпечує постійне оновлення інформаційних баз даних про потенційних і поточних Контрагентів (організаційно-правові форми, адреси, реквізити, номери телефонів, прізвища керівників і провідних фахівців, фінансовий стан, обсяги закупівель, обсяги продажів, своєчасність і повнота виконання зобов'язань та ін.).
  17. Вносить інформацію в внутрішню базу даних Товариства OBISRAC.
  18. Підтримує контакти з постійними Контрагентами, переукладає договори з ними.
  19. Аналізує обсяги фактичних продажів, виконує заплановані плани продажів і своєчасно готує звіти за результатами аналізу для подання Директору Товариства.
  20. Здійснює проведення заходів щодо залучення нових Контрагентів, формує попит на лізинг автомобілів, збільшує обізнаність Контрагентів щодо продажів у лізинг, координує проведення окремих видів рекламних кампаній, забезпечує участь Товариства в презентаціях, в ярмарках, виставках що стосуються лізингу автомобілів чи автомобільної тематики.
  21. Забезпечує документообіг з Контрагентами і бере участь у внутрішньому документообігу Товариства, a саме: за 3 робочих днів до запланованої купівлі автомобілів, подає в бухгалтерію оформлений належним чином (скріплений підписами та печатками двох сторін) Договір та Додатки до договору про купівлю транспортних засобів. Подає в Бухгалтерію Договір та Додатки на лізинг автомобілів (довгостроковий договір оренди автомобілів, договір оперативного лізингу/найму та ін.) оформлений належним чином - скріплений підписами та печатками 2 сторін.
  22. Вчасно подає інформацію відповідальній особі для наповнення зовнішнього лізингового сайту Товариства.
  23. Виконує Правила внутрішнього трудового розпорядку, прийняті Товариством.
  24. Дбає про особисту безпеку і здоров'я, а також про безпеку і здоров'я оточуючих людей в процесі трудової діяльності.
  25. Знає і виконує вимоги нормативно-правових актів з охорони праці, пожежної безпеки, виробничої санітарії.
  26. Вчасно проходить інструктажі з питань охорони праці, пожежної безпеки та встановлені законодавством медичні огляди.
  27. Користується в разі потреби засобами колективного та індивідуального захисту;
  28. Повідомляє Директора про всі недоліки і порушення, а також нещасні випадки в процесі виконання дорученої йому роботи.

Анастасия Парашута