Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Експерт (лікар) оцінки документів системи фармаконагляду лікарських засобів

ДЕРЖАВНИЙ ЕКСПЕРТНИЙ ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ, ДП

Просимо звернути увагу, перевагу надаємо лікарю з досвідом роботи або фармацевту.

Функціональні обов’язки на посаді експерта:

 * Здійснення спеціалізованої експертизи матеріалів реєстраційного досьє, що стосуються безпеки лікарського засобу та системи фармаконагляду заявника,  поданих з метою державної реєстрації (перереєстрації), а також внесення змін до реєстраційних матеріалів.  

  * Надання вмотивованих висновків за результатами експертної оцінки матеріалів реєстраційного досьє щодо рекомендацій про можливість реєстрації, перереєстрації лікарських засобів або внесення змін до реєстраційного досьє.

 * Надання заявникам (або їх представникам) відповідей на запитання, консультативної допомоги в частині оформлення матеріалів щодо безпеки відповідних частин реєстраційного досьє лікарські засоби, що стосуються процедур реєстрації, перереєстрації та внесення змін до матеріалів реєстраційного досьє (далі – реєстраційні процедури), та проведення експертних робіт у рамках покладених на Відділ завдань та функціональних обов’язків.

 ? Участь в організації і проведенні семінарів, конференцій, інших заходів з питань питань реєстрації, перереєстрації лікарських засобів та внесення змін до реєстраційних матеріалі.

* Участь у розробці, перегляді та впровадженні регламєнтуючих документів, положень, стандартних операційних процедур з питань реєстрації, перереєстрації лікарських засобів та внесення змін до реєстраційних матеріалів.

 * Постійне підвищення свого професійного рівня, вивчення нормативних і законодавчих документів, якими експерт керується при виконанні покладених на нього функцій, завдань і обов’язків з питань, що визначені завданнями та функціями Відділу.

 Дотримання правил і норм охорони праці, трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку, правил протипожежної безпеки.

 Виконання завдань якісно, вчасно та в повному обсязі.

 Здійснення планування та звітування про виконану роботу.

 Вимоги до кандидатів:

•        Вища освіта медична або фармацевтична;

•        *Надаємо перевагу лікарю з досвідом роботи або фармацевту з досвідом роботи у клінічних випробуваннях;

•        Досвід роботи за спеціальністю – не менше 1 року;

•        Володіння англійською мовою не нижче Pre-intermedate;

•        Здатність та вміння працювати з великою кількістю інформації, робота в команді, якісно та своєчасно виконувати свої службові обов’язки.

 Умови роботи:

•        Офіційне працевлаштування, соціальні гарантії згідно з трудовим законодавством України: оклад+ (премії, надбавки), відпустка 31 календарний день;

•        Графік роботи: пн-чт з 09:00 до 17:30, в пт з 09:00 до 16:30.

•        Можливості професійного навчання та підвищення кваліфікації.

Якщо ви не відповідаєте вищезазначеним критеріям, але бажаєте приєднатися до команди фахівців Центру, надсилайте нам своє резюме, вказавши вакансію, яка вас цікавить. Ваше резюме буде додано до кадрового резерву. При появі відповідної вакансії ми запропонуємо вам її для розгляду.

 

 

Вікторія

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: