Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Директор теплової електростанції з економічних питань

32 958 ₴   Доплати, надбавки, премії
Центренерго, ПАТ
2 года назад
26 августа 2021
Запорожье

ПАТ "Центренерго" оголошує конкурс на зайняття вакантної посади заступника директора теплової електростанції з економічних та майнових питань Зміївської ТЕС.

Умови проведення конкурсу опубліковано на офіційному веб-сайті ПАТ "Центренерго" www.centrenergo.com у розділі "Новини" та "Відповідальність".

Основні завдання та обов'язки заступника директора теплової електростанції з економічних та майнових питань:

Організовувати, координувати та контролювати фінансово-економічну діяльність Зміївської ТЕС, спрямовану на досягнення високої економічної ефективності виробництва, повного використання внутрішніх резервів, розроблення перспективних, річних та оперативних планів виробничо-господарської  і  фінансової діяльності підприємства.

Забезпечувати виконання економічно обґрунтованих розрахунків для затвердження у Національній комісії, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики і комунальних послуг та органах місцевої влади  тарифів на опалення, гаряче та питне водопостачання і водовідведення для всіх категорій споживачів смт. Слобожанське.

Забезпечувати розробку заходів по ефективному використанню виробничих потужностей, матеріальних і трудових резервів об'єктів соціальної інфраструктури.

Організовувати, координувати та контролювати роботу щодо складання фінансових планів з необхідними обґрунтуваннями і розрахунками, розроблення організаційно-технічних заходів, структури управління, економічної діяльності, виявлення і використання резервів виробництва.

Організовувати роботу та здійснювати контроль щодо оформлення правовстановлюючих документів на нерухоме майно, що обліковується на балансі Зміївської ТЕС, документів на право користування землею.

Вживати заходів по недопущенню виникнення дебіторської заборгованості за договорами, що укладаються підпорядкованими підрозділами, її погашення, стягнення заборгованості.

Здійснювати контроль за  збереженням та використанням рухомого та нерухомого майна підпорядкованих підрозділів в належному стані.

Посадовий оклад у розмірі 32 958,00 грн. Доплати, надбавки, премії та інші виплати відповідно до положень Колективного договору. 

Владимир Гуренков