Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Інженер з телекомунікацій інтернет-провайдера

15 000 — 17 000 ₴   за результатати співбесіди
AYOL NET, LLC
2 года назад
01 ноября 2021
Киевул. Севастопольская площадь

Шукаємо співробітника на постійну довгострокову роботу в компанію на посаду "інженер телекомунікацій" для обслуговування існуючих абонентів та організації підключення нових бізнес-абонентів компанії в м.Київ.

Обов`язки:

- повний робочий день (поіздки в межах правого берегу м.Київ). 

- перевірка з підрядниками (в деяких випадках особисто) технічної можливості підключення абонентів (офісні, складські, житлові приміщення, підвали, дахи, слаботочні канали та інш. комунікаційні об`єкти. Не офісна робота. Отримання заявок на виїзд в реальному часі, або попереднього плану виіїздів на наступні дні.

-  контроль роботи підрядників з підключення абонентів. Присутність на об`єктах при підключенні, за необхідностю погодження шляхів прокладання кабельних трас з балансоутримувачами, контроль за якістю виконання підрядних робіт.

- кінцеве підключення абонентів: налаштування роутерів та іншого клієнтського обладнання при першому підключенні по факту виконання монтажних робіт підрядником, сдача об`єктів підключення замовнику, сдача звітності про підключення безпосередньому керівнику.

- технічний супровід абонентів компанії у розрізі своєї зони відповідальності: прийом звернень від менеджерів кол-центру, взаємодія з noc, проведення консультацій з клієнтом по телефону, виявлення можливих проблем з кінцевим обладннанням, при необхідності виїзди на об`єкти замовників з метою усунення проблем з оптичним обладнанням, (заміна ону, медіконверторів, переобжимка патчкордів та інш).

- контроль за роботою власної телекомунікаційної мережі (комутаціїї, заміна обладнання, перевірка технічного стану мереж у серверних і т.д).

- постійна комунікація в межах з 9.00-18.00 (пн-пт)в мессендежері або телефонному режимі. Не допускаються ігнорування звернень від першої лінії, або клієнтів у вказаний проміжок часу. Не допускаються відмови виїздів до абонентів у разі необхідності. 

Вимоги:

- вік та стать не мають значення.

- досвід роботи на аналогічній посаді або суміжних посадах в сфері телекомунікацій від 1 року.

- розуміння моделі OSI, принципів tcp/ip, mac, vlan, налаштування різних моделей роутерів, принципів побудови та функіонування скс, відеоспостереження, доскональне знання переферійного волз обладнання: медіаконверторів, ону, сфп, комутаторів, одф, розуміння технлогії ВОЛЗ. Вміння працювати з зварювальніим обладнанням - не обов`язкове, але вітається.

- загальна адекватність, без алко-нарко залежності. чесність, порядність, старанність - приведуть Вас 100% до росту в нашій компаніїї.

- наявність авто - вітається. 

Умови:

- своєчасна виплата заробітньої плати

- щорічні відпустки по КЗОТ

- мобільний зв`язок

- оплата проїзду (топлива для авто в межах робочих переміщень)

Уважно прочитайте цю вакансію. Ви маєте розуміти, що підходите і маєте відповдний досвід.

Ми цінуємо тих, кто прагне відповідального ставлення до роботи.

Надсилайте резюме в будь якому вигляді, але з зрозумілим текстом ми обов`язково зв`яжемося.




Андрей