Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Журналист

1 000 — 10 000 ₴   по договоренности
2 года назад
01 октября 2021
Киевул. вул Пушкінська, 38

Журналіст

Робота, практика, стажування. Запрошуємо молодь, хто мріє стати журналістами, долучитися до команди  досвідчених кореспондентів редакції журналу (нам 15 років). Працюємо, навчаємося, отримуємо неоціненний досвід. Ми маємо свої Відеоканали, готуємо актуальні сюжети, створюємо і наповнюємо сайти, видаємо книжки та іншу поліграфічну продукцію, організовуємо і проводимо різні заходи із запрошенням відомих артистів, цікавих людей, громадських діячів. Якщо є бажання вдосконалити журналістські навички і плануєте працювати за фахом – чекємо!

Вимогиоптимізм,  творчий підхід, ініціативність, відповідальність.

Обов’язки: написання власних матеріалів на різні актуальні теми, робота в кадрі (при бажанні), редагування текстів, відвідування заходів і пошук інформації, підготовка матеріалів на сайти, допомога в організації семінарів, круглих столів, інших заходів, виконання задач головного редактора.

Від нас: можлива віддалена работа або зі зручним графіком, досвід, допомога і навчання. Резюме і фото надсилати: Отправить резюме  Контакт: Василь Григорович тел.: Показать контакты (067)46-56-219 . Даємо рекомендації, допомагаємо у працевлаштуванні на підприємствах наших друзів. 

Василь Григорович

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: