Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер з продажу

10 000 — 25 000 ₴   Ставка + % з продажів
МЕДІА-ПРО
2 года назад
19 сентября 2021
Киевул. вулиця Микільсько-Слобідська. 4,9 км від центру · На мапі

Умови роботи:
5 днів на тиждень з
пн-пт, з 9.00 до 18.00,
перерва година на обід.,
вихідні субота та неділя.


Обов’язки:
робота з продажу продукції: передплата на журнал та інтерактивний доступ, продаж семінарів.

Ви: активна людина, яка знає як продавати, як перетворити «ні» на «так», ви шукаєте відповіді на питання — «як я можу зробити це краще», ви не тільки говорите, а і робите продажі, у вас є ціль заробляти грощі і маючи амбіції, ви цілоспрямовано крокуєте до своїх мрій, але у вас вони звуться цілі! Не має значення, яку освіту та стать ви маєте, ми будемо співпрацювати з тими, хто бажає досягати мети, разом в команді, та вміє самоорганізувати себе!

Ми: набираємо нову команду менеджерів з продажу продукції та менеджерів з реклами у зв’язку з росширенням ринку збуту, ми платимо тобі ставку + бонус за чітке виконання правил+ % з продажу (дуже прозорі умови), ми чекаємо на тебе у комфортному офісі, близько 5 хвилин від метро Лівобережна.

Ми робимо якісний продукт більш ніж 15 років в медіапросторі України та дуже пишаємось своєю наполегливістю, чесністю та професіоналізмом!
В нас є випробувальний термін, ми не будемо марнувати свій і твій час, якщо ти не наша людина, ми близько за місяць дамо це тобі зрозуміти.

Чекаємо на резюме від тебе за адресою або телефоном: Показать контакты 0664226027 Євгенія.

Мажуга Євгенія