Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Військовослужбовець

11 000 — 35 000 ₴   від вислуги років, звання та інших факторів
2 года назад
22 июня 2021
Красноградул. Полтавська, 60

Красноградький об’єднаний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки запрошує кандидатів на військову службу за контрактом в 54 окрему механізовану бригаду імені гетьмана Івана Мазепи та в інші військові частини Збройних сил України. 

Військовослужбовець Збройних Сил – почесна професія, яка формує важливу ланку в обороноздатності, забезпечення цілісності та недоторканості України. 

Переваги військової служби за контрактом

  1. Грошове забезпечення:
  • щомісячне грошове забезпечення: в сухопутних військах від 10 000 грн, в десантно-штурмових військах від 11 000 грн, у військах сил спеціальних операцій від 12 000 грн.
  • додаткова щомісячна виплата за участь в операції об’єднаних сил 17 000 грн за першу лінію та винагорода за створення безпечних умов виконання бойових завдань до 18 000 грн згідно посади. 
  • гарантоване Законами України збереження робочого місця та середньомісячної заробітної плати на підприємстві, в організації, установі, фермерському господарстві незалежно від форми власності на час виконання обов’язків як військовослужбовця.
  • після укладення першого контракту військовослужбовцям виплачується одноразова грошова винагорода (в залежності від встановленого Урядом прожиткового мінімуму) в розмірах:

особам рядового складу – вісім прожиткових мінімумів;

особам сержантського і старшинського складу – дев’ять прожиткових мінімумів;

особам офіцерського складу – десять прожиткових мінімумів.

  • щорічна матеріальна допомога на оздоровлення.
  • щорічна матеріальна допомога для вирішення соціально побутових питань.
  • гарантоване підвищення грошового забезпечення у ході просування по службі.
  1. Згідно законодавства Міністерство оборони України гарантує:
  • додержання особистих прав і свобод військовослужбовця та прав членів його сім’ї, включаючи надання пільг, гарантій і компенсацій, установлених законами та іншими нормативно-правовими актами України. 
  • охорону здоров’я його та членів його сім’ї, які мають право на отримання медичної допомоги у закладах охорони здоров’я Міністерства оборони України.
  • забезпечення харчуванням за встановленими нормами військовослужбовців.
  • жиле приміщення військовослужбовцю та членам його сім’ї або виплату грошової компенсації піднайом (найом) ним житлового приміщення.
  • пенсійне забезпечення, виплату одноразової грошової допомоги при звільненні з військової служби тощо. 

З 02.06.2021 по 01.07.2021 в Красноградському об’єднаному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки працює представник рекрутингової групи з відбору кандидатів на військову службу за контрактом в/ч А0693 (54 окрема механізована бригада імені гетьмана Івана Мазепи). За результатами співбесіди з представником бригади можна отримати рекомендаційний лист без попереднього відвідування військової частини. 

Отже, обираючи професію військовослужбовця Збройних сил України, громадяни мають максимум перспектив для професійного росту та стабільну основу для всебічної соціальної та економічної захищеності себе та своєї родини. 

Телефони для довідок:

Показать контакты 0950634495

Показать контакты 0506173431

Показать контакты 0574473338

Марія

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: