Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер із земельних питань

ДТЕК, ТОВ, Енергетична компанія
2 года назад
14 июля 2021
Николаев

В компанії ДТЕК ВДЕ, найбільшого виробника «зеленої» електроенергії в Україні, відкрита вакансія на посаду "Менеджер відділу із земельних питань".

Обов'язки:

  1. Складання завдань на виконання комплексу інженерно-вишукувальних робіт з вибору місця розташування земельних ділянок під розміщення об'єктів нового будівництва, з розробки, погодження та затвердження містобудівної документації, комплексних планів просторового розвитку території об'єднаних територіальних громад (в т.ч . документації екологічного характеру (СЕО), по оформленню права на земельні ділянки та їх частини під існуючими об'єктами та об'єктами нового будівництва (в т.ч. землевпорядні, земельно-кадастрові та земле-оціночні роботи / послуги), державна реєстрація земельних ділянок та їх обмежень, державна реєстрація прав на земельні ділянки (власність / оренда / сервітут / суперфіцій), оформлення дозволів на зняття та перенесення родючого шару грунту.
  2. Організація і контроль проведення необхідного комплексу заходів щодо забезпечення збереження об'єктів культурної спадщини та археологічних знахідок на територіях розміщення об'єктів капітального будівництва та існуючих об'єктів (при необхідності).
  3. Організація, супровід і контроль виконання робіт по розробці відповідної містобудівної документації, документації із землеустрою, документації з оцінки земель та їх експертизи для оформлення прав на земельні ділянки та їх частини під існуючими об'єктами та об'єктами нового будівництва.
    4. Проведення аналізу розробленої підрядними організаціями містобудівної документації, документації із землеустрою та документації з оцінки земель.
    5. Організація і забезпечення розгляду, узгодження і затвердження містобудівної документації, документації із землеустрою (в т.ч. землевласниками / землекористувачами), документації з оцінки землі відповідними органами місцевого самоврядування, територіальним та центральними органами виконавчої влади відповідно до їх повноважень.
    6. Організація і забезпечення підписання договорів купівлі-продажу / оренди / суборенди / сервітуту / суперфіцію та додаткових угод до зазначених договорів.
    7. Створення, супровід наповнення і моніторинг «земельного банку».
    8. Моніторинг існуючого права власності / користування земельними ділянками (їх частинами), при необхідності внесення змін і доповнень до договору оренди землі / сервітуту / суперфіцій, в т.ч. до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
    9. Контроль своєчасного і належного виконання договорів підряду (обсяги, терміни, оплата).
    10. Супровід питань присвоєння адрес об'єктам будівництва / об'єктам нерухомого майна, а також державної реєстрації права на нерухоме майно.
    11. Експертні висновки з профільних питань, які відносяться до компетенції відділу із земельних відносин.

Вимоги:

  • Вища технічна (землеустрій та кадастр, геодезія) або юридична освіта.
  • Досвід роботи на у відповідній сфері не менше 2-х років.
  • Знання законодавчої бази в частині земельних відносин.
  • Впевнений користувач програм MS Office, ЛІГА: ЗАКОН, Digitals, Autocad, DWG TrueView, GIS 6 або інших геоінформаційних систем.
  • Наявність діючих сертифікатів інженера із землеустрою та / або сертифіката інженера-геодезиста буде перевагою.
  • Здатність проводити переговори з органами державної влади (ОДА, РДА, Госгеокадастр та ін.) І органами місцевого самоврядування (годскіе / селищні / сільські ради, об'єднані територіальні громади), фізичними і юридичними особами.

Ми пропонуємо:

  • Можливість отримати досвід в найбільшому холдингу України.
  • Роботу в команді з кращими професіоналами над складними амбіційними завданнями.
  • Конкурентну заробітну плату, щорічний бонус.
  • Медичну страховку.

Направляючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією ДТЕК ВДЕ в рамках чинного законодавства України. Компанія ДТЕК ВДЕ гарантує конфіденційність звернень та переговорного процесу при відборі кандидатів на вакансію.

Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв'язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом двох тижнів у разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: