Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер з продажу та по роботі з партнерами

DOC.ua
2 года назад
31 августа 2021
Киевул. Гетьмана 6

Привіт!

Doc.ua - медичний онлайн-хаб, заснований у 2014 році, який робить медицину зручною онлайн. Ми створюємо медичний екосистемний продукт, який збирає усі медичні послуги в одному застосунку, щоб вирішити будь-які запити пацієнтів: пошук та запис до потрібного лікаря, на діагностику чи аналізи, аудіоконсультації або виклик лікаря додому, знижки на медичні процедури, замовлення та доставка препаратів. 

Наразі всеукраїнська база Doc.ua налічує понад 34 тисяч лікарів, більш як 2,6 тисячі медичних закладів з усієї України та 700 провідних лабораторій. 

Наш сервіс, сайт та мобільні додатки (iOS/Android) доступні у режимі 24/7 та абсолютно безоплатні для користувачів.

Місія Менеджера з продажу та по роботі з партнерами - знайти та інтегрувати до Doc.ua медичні заклади, які будуть надавати якісні медичні послуги нашим клієнтам. Підтримувати з партнерами постійний коннект, розвивати взаємовідносини, забезпечувати звітністю, контролювати документообіг, слідкувати за фінансовими показниками та графіком платежів.

Дуже важливим для цієї посади є бажання разом з командою створювати сервіс, яким залюбки користуватимуться мільйони Українців, ваші сусіди, друзі та родичі. Найбільш релевантним для цієї посади буде досвід у продажах і роботі з клієнтами, а найбільш схожі напрямки це: продаж медичних послуг (або інших) та товарів, страхування та тендерні продажі (проте ми готові розглядати інші сфери). 

Ми працюємо із соціально привабливим продуктом, відкритість до нових ідей, можливість впливати на продукт. Наш менеджмент лояльний та досвідчений. 

Працевлаштовуємо офіційно. Гнучкий графік, 8 робочих годин. Офіс знаходиться в 300 метрах від метро Шулявська.

Залишайте відгуки та запитання, ми готові до діалогу.

Максим

DOC.ua — вакансия в Менеджер з продажу та по роботі з партнерами: фото 4
DOC.ua — вакансия в Менеджер з продажу та по роботі з партнерами: фото 5
DOC.ua — вакансия в Менеджер з продажу та по роботі з партнерами: фото 6
DOC.ua — вакансия в Менеджер з продажу та по роботі з партнерами: фото 7