Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Sales support

12 000 — 15 000 ₴  
ЕСКА Капітал
2 года назад
14 ноября 2021
Киевул. Машинобудівна 50А

Ми — лізингова fintech компанія, яка допомагає мікро- та малому бізнесу зростати завдяки лізингу та фінансуванню. Ми профінансували вже понад 1500 підприємців по всій Україні, вже 13 років вони масштабують свою справу разом з нами.

Зараз ми на порозі змін. Маємо довгострокову стратегію зростання та амбіції змінити ринок фінансування в Україні, зробити його доступним для всіх, хто хоче стати підприємцем. Для цього нам потрібні нові ідеї, нові продукти та нові люди.

Ми шукаємо крутих людей, спільно з якими втілимо наше бачення майбутнього. Разом ми будемо робити речі, які ще ніхто ніколи не робив. Нам потрібні саме ваші навички, таланти та енергія, щоб досягнути видатного результату. Ми готові до змін, інновацій, експериментів.

З нами ви отримаєте свободу самореалізації та зможете втілювати нові сміливі проєкти. Побачите й відчуєте результати свого впливу морально і фінансово. Також, ми сподіваємося, що ви долучитеся до команди та підтримаєте нашу корпоративну культуру, бо нам важливо, щоб цінності співпадали.

Ми активно розвиваємося та зростаємо, тож запрошуємо в нашу молоду команду асистента менеджера з продажу.

КОГО ШУКАЄМО:

Комунікабельного, відповідального та уважного до деталей асистента, який не часто змінює роботу. Має досвід роботи на аналогічній посаді чи в продажах від 2х років.

ДЛЯ НАС ВАЖЛИВІ ПРОФЕСІЙНІ ЯКОСТІ:

1. Грамотна письмова та усна мова.

2. Досвід спілкування з клієнтами

3. Вміння працювати з документами

ОСНОВНІ ЗАДАЧІ:

1.Відправляти КП клієнтам за завданням менеджера з продажу. Перевіряти прострочення комерційних пропозицій.

2.Контролювати наявність коректної інформації про клієнта чи угоді в CRM, доповнювати новими даними.

3.Комунікувати з клієнтами шляхом проведення телефонних переговорів чи листування ел.пошта/месенджери, та ін., з метою отримання необхідного пакету документів для проведення ідентифікації, формування та укладання договору.

4.Якісно заповнювати «Анкету клієнта» відповідно до бізнес процесів і вимог компанії, передача анкет в обробку відповідальним службам компанії на основі наданих документів.

5.Стежити за своєчасною відправкою і одержанням пакета документів для/від клієнта. Перевіряти правильність та наявність всіх документів.

6.Взаємодіяти з бек офісом у частині передачі документів для формування рахунків на оплату авансового платежу, підготовки договорів, додаткових угод та ін. Контроль термінів підготовки документів.

7.Взаємодіяти з юридичним відділом у частині підготовки договорів, додаткових угод, актів приймання/передачі та ін документів, які можуть бути потрібні при здійсненні продажів, закриття угод.

8.Взаємодіяти з менеджером реєстрації предметів лізингу, контроль в частині постановки/зняття з обліку предметів лізингу.

9.Сканувати документи для електронного архіву, атрибутувати файли відповідно до вимог компанії.

10.Звітувати менеджеру з продажів та керівнику відділу продажів за результатами роботи.

ЩО МИ ПРОПОНУЄМО:

  1. Нічим незамінний досвід роботи в одній із найкращих лізингових компаній країни.
  2. Скільки ти будеш отримувати працюючи у нас — це результат переговорів, який залежить від твого досвіду та рівня наявних компетенцій.
  3. Офіційне працевлаштування з ПЕРШОГО робочого дня згідно КЗпП

Бажаєте розвиватись? Тоді відправляйте резюме