Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Помічник юриста

6 500 — 8 000 ₴   зростатиме разом з кваліфікацією
Закон і право, Юридична фірма
2 года назад
04 июня 2021
Харьковул. Харків, вулиця Клочківська, 111

Увага! Ця вакансія для того, хто хоче стати досвідченим юристом. Тут потрібно старанно і серйозно працювати повний робочий день. Але в тебе завжди буде час на відпочинок, каву та перегляд улюбленого інстаграму))

За роки існування, а це вже 18 років, з лав ЮФ «Закон і право» вийшло багато досвідчених юристів та адвокатів. Ти можеш приєднатися до цієї когорти славетних правників, якщо хочеш цього.

Отже, ти точно знаєш, що юридична професія –  це твоє і прагнеш професійних досягнень? Тоді уважно читай далі))

Заробітна плата. На початку чистими 6500 грн.

По-перше, це зовсім не мінімальна зарплата, як може здаватися. З мінімалки ще утримується податок 18%, отже самостійно рахуй скільки буде мінімалка «на руки». Тут 6500 після оподаткування.

По-друге, будемо реалістами: випускник юридичного університету майже нічого не знає і зовсім нічого не вміє в юридичній справі. Це факт, який стане тобі очевидним на першому тижні роботи.

Платити більше – не проблема, було б за що. Ми зацікавлені в твоєму професійному зростанні. Зростаєш ти –  зростає твоя винагорода. Все по-чесному.

Якщо ти претендуєш на більшу зарплату, ніж зазначено, – заяви про себе і обґрунтуй свої очікування. Можливо до чогось домовимося.

Режим роботи. Повна зайнятість, понеділок – п'ятниця, 8 – 17 або 9 – 18.

Ми пропонуємо:

1) !офіційне працевлаштування з першого дня;

2) зарплата з першого дня;

3) оплачувана відпустка;

4) оплата проїзду у робочих справах;

5) просторий і світлий офіс у центрі міста;

6) добре обладнане окреме робоче місце з потужним комп'ютером, необхідним програмним забезпеченням та усім, що потрібно для ефективної та комфортної праці;

7) смачна кава, капучіно або що там тобі подобається?))

8) дружній колектив, підтримку і нові цікаві завдання.

Професійні завдання:

1) допомога у роботі кваліфікованого юриста;

2) реєстрація юридичних осіб та підприємців;

3) реєстрація речових прав;

4) складання заяв та скарг до органів державної влади;

5) підготовка нескладних процесуальних документів.

Портрет учасника нашої команди:

1) вміння брати на себе відповідальність: ми працюємо над тим, щоб допомагати нашим клієнтам, і вони звертаються до нас, як до експертів, то дуже важливо, щоб в команді були лише ті, хто не боїться приймати рішення і брати відповідальність за них на себе;

2) уважність до деталей: ми проповідуємо якість в тому, що ми робимо; без уважності до деталей якості досягти неможливо;

3) кмітливість: щодня ми вирішуємо складні завдання, стикаємося з новими «викликами»; кмітливість і винахідливість допомагають нам давати кращий результат для наших клієнтів;

4) проактивність: хочемо бачити в команді тих, хто діє, а не чекає.

5) уміння і бажання приймати «виклики»: як правило, ми вирішуємо складні бізнес-завдання своїх клієнтів; ми вигадуємо нові правові рішення, намагаємося зробити більше, ніж це можливо; тому важливим є настрій на челлендж і драйв.

Увага! Інформація для студентів: для заміщення цієї вакансії розглядаємо лише тих, хто навчається на останньому курсі магістратури; студенти неостаннього курсу магістратури можуть претендувати лише на стажування.

Ще більше про нас можна дізнатися з нашого сайту http://zakon-i-pravo.com.ua

Перед співбесідою обов’язково ознайомся з ним, це допоможе тобі!

Як заявити про себе?

Можна відправити резюме «як всі», а можна отримати перевагу, відправивши нам анкету, яка доступна для завантаження на нашому сайті в розділі Робота. Анкети розглядаються в першу чергу. Резюме може стати доповненням до анкети, але аж ніяк не замінить її.

Анкети та резюме чекаємо на e-mail Отправить резюме або у месенджер.

Питання можна поставити у Viber/Telegram/WhatsApp: Показать контакты +380503438296

Роман Середенко

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: