Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер з продажу (IT Staffing)

15 000 — 25 000 ₴   ставка + бонуси
EchoGlobal
2 года назад
09 декабря 2021
Львовул. вул. Героїв УПА 73в

Ми абсолютно переконані, що хороший рекрутер має бути хорошим продавцем. Але на жаль, більшість кандидатів, які подаються на стандартну вакансію типу "HR / Recruiter" - це люди зовсім іншого гатунку. Тому вирішили шукати потрібних нам людей на позицію рекрутера серед сейлз-менеджерів

Наша компанія успішно знаходить клієнтів закордоном (США та Європа), які потребують програмістів і готові їх найняти full-time в Україні з нашою допомогою. Те чим ми займаємось називається - IT Outstaffing, або Staff Augmentation, aбо Team Extension Services.

Але реальність ІТ ринку така, що зараз складно знайти і перехантити тех. спеціалістів, бо за толкових та досвідчених розробників зараз точиться справжня війна. Тому Ваша задача є саме достукатися до потрібних програмістів і "продати" їм наші проекти та відповідні вакансії.

Ключових вимог до потрібного кандидата у нас не багато:

—  Технічна підкованість. Тут мова не про те, щоби Ви вміли писати код, а про любов до гаджетів, до гік культури, щирий інтерес до технологій, техніки, роботів, можливо навіть якісь самостійні спроби розробити веб-сайт чи мобільну апку, 3d моделювання і тд. Це - перше і найважливіше. На жаль, всі попередні спроби співпраці з людьми дуже далекими до ІТ сфери були не дуже позитивними.

—  Упішний досвід в продажах (бажано послуг), вміння презентувати та переконувати, спокійно ставитися до відмов і тд.

—  Готовність та навики багато комунікувати письмово (програмісти віддають перевагу переписці в телеграмі чи лінкедіні, ніж спілкуванню по телефону). Але при цьому спілкування вживу чи онлайн з відео теж буде достатньо.

—  Оскільки Ви будете спілкуватися з програмістами і за межами України, то необхідно мати англійську вище середнього рівня.

Все решта, що стосується різних ньюансів рекрутинга ми швидко навчимо - від ведення Applicant Tracking System (ATS), до роботи з спеціалізованими сайтами типу Djinni, Dou чи Turbohiring та проведення співбесід. У нас добре описані та поставлені процеси, тому онбординг нової людини буде максимально швидким.

Пропонуємо:

— Оплата праці вище ринку з прив'язкою до USD (ставка + бонуси);
— Оплачувана відпустка 18 робочих днів на рік;
— Оплачувані лікарняні (без надання довідки від лікаря) 5 робочих днів на рік;
— Компенсація 50% витрат на охорону здоров’я, заняття спортом та професійний розвиток.
— Робочий макбук або ноутбук на базі Windows на вибір;
— Оплата Premium Linkedin за рахунок компанії;
— Подарунки до дня народження, весілля та народження дитини;
— Регулярні корпоративні заходи поза офісом (після карантину).

Обов’язки:

— Повний цикл рекрутингу по закриттю різнопланових технічних вакансій.

PS. В першу чергу ми зацікавлені в кандидах готових працювати разом з нами з офісу у Львові, але також розглянемо цікавих людей і на ремоуті зі всієї України.

Любомир