Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

АРГО - торгівельна мережа / ARGO - retail network — вакансия в Продавець-стиліст в магазин Parfois ТРЦ River Mall (М.Осокорки, Дніпровська набережна,10-14)
Вакансия закрыта

Продавець-стиліст в магазин Parfois ТРЦ River Mall (М.Осокорки, Дніпровська набережна,10-14)

АРГО - торгівельна мережа / ARGO - retail network
2 месяца назад
19 января 2024
Киевул. вул. Дніпровська набережна,10-14

Ми пропонуємо роботу у затишному та елегантному магазині модних аксесуарів Parfois. 

Це яскравий світ сумок, годинників, хусток та неймовірних прикрас – стильних та модних. Стань частиною бренду який обирають селебріті, і ти неодмінно будеш експертом в стилях у світі моди. Опануй нові знання та навички, будь впевненою та незалежною. 

Ми шукаємо саме тебе - енергійну, сміливу дівчину, яка любить вивчати тренди в моді та створювати образи.

 Тобі подобається спілкування і ти не боїшся почати розмову та щось запропонувати. 

Твої подруги користуються твоїми порадами, бо ти вмієш зробити фінальний штрих, який притягує увагу. 

Ти любиш працювати в команді і не втрачаєш оптимізм та спокій у несподіваних ситуаціях.

Ми запрошуємо на роботу продавця-стиліста!

Ти будеш:

Допомагати нашим клієнтам створювати неповторні та стильні образи, завдяки широкому асортименту сумок, годинників та аксесуарів. Щотижневе оновлення колекцій, допомагає нам пропонувати нове та цікаве нашим постійним клієнтам та залучати нових.Iдеальне поєднання гарної якості та доступної ціни роблять наш бренд привабливим та відомим, а це, в свою чергу, дає тобі можливість робити високі продажі та отримувати високу заробітну платню. Завдяки новим знанням в касовій дисципліні, товарознавству та впевненій комунікації з покупцями – ти будеш почувати себе особливою та незалежною. 

Ми бачимо в тобі:

  • Бажання навчатися новому та сміливість заробляти
  • Вміння спілкуватися з клієнтами  - не тільки розмовляти і пропонувати, але й допомагати приміряти. Бажання знати докладно колекції та допомагати покупцеві знайти «саме те».
  • Навичку постійно вчитися – маємо великий асортимент, який постійно оновлюється
  • Фінансову освіченість – є частка роботи за касою та ПК

 Ми пропонуємо:

  • Офіційне працевлаштування з 1-го дня (відпустки, лікарняні)
  • Своєчасну заробітну плату
  • Графік роботи: 2\2
  • Постійне системне навчання та підтримку партнерів з центрального офісу, який знаходиться у Португаліі. Кар’єрний зріст – або експертний, або до директора чи на офісні посади.
  • Неймовірно доброзичливу атмосферу в колективі та визнання: похвала від керівника, подяку клієнтів і твій особистий список покупців, які приходять за твоєю професійною консультацією.
  • Знижку «для своїх» на колекції – 30% від початкової ціни. Можливість придбати модні новинки за привабливою ціною і все поміряти аби пропонувати кваліфіковано!
  • Якісний корпоративний одяг 2 рази в рік, маски тощо.

Докладніше дізнатися про історію та атмосферу в компанії можна за лінком: https://thepoint.rabota.ua/argo-30-rokiv-na-rynku-fashion-ryteylu-sekrety-dovholittya-i-protsvitannya/

Наталія/Юлія

АРГО - торгівельна мережа / ARGO - retail network — вакансия в Продавець-стиліст в магазин Parfois ТРЦ River Mall (М.Осокорки, Дніпровська набережна,10-14): фото 2
АРГО - торгівельна мережа / ARGO - retail network — вакансия в Продавець-стиліст в магазин Parfois ТРЦ River Mall (М.Осокорки, Дніпровська набережна,10-14): фото 4
АРГО - торгівельна мережа / ARGO - retail network — вакансия в Продавець-стиліст в магазин Parfois ТРЦ River Mall (М.Осокорки, Дніпровська набережна,10-14): фото 5