Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Ріелтор, менеджер з продажу нерухомості (з навчанням).

10 000 — 30 000 ₴   %%+бонусы
Козленко О.И., ФЛП
5 месяцев назад
30 октября 2023
Одессаул. Таирова

Любі друзі, незважаючи на всі складнощі, ми ,агенція нерухомості " Улюблене місто" , працюємо, тому що наша праця потрібна, наші клєнти потребують  допомоги в питаннях купівлі-продажу житла. Тому ми розпочинаємо набір співробітників.Чекаємо в затишному офісі на Таірова,по вул.Архітекторській ріелторів з досвідом  та  новачків, що хочуть опанувати важливу,цікаву професію,яка приносить дохід .Закривши навідь тільки одну, наймінімальнішу  угоду в місяць, ваш дохід складе від 10 000 гривень !

Умови : Комфортні  умови праці у зручнгому офісі на Таірова . Забезпечуємо БЕЗКОШТОВНУ рекламу,надаємо професійні програми і ресурси. Проводимо навчання в процесі роботи,що дає шанс заробляти з перших днів.   Прогресивна система  винагород, можливість гнучкого графіка.  Підтримка і допомога досвідченних співробітників та керівництва .

Є все необхідне для досягнення Ваших результатів ! Ваш дохід залежить тільки від Вас - обмежень немає !

Обов'язки: Робота з об'єктами та покупцями.Презентація та рекламування об1єктів нерухомості .Супровід  клієнта на всіх етапах дозакриття угоди. Вміння працювати з ПК, порядність, впевненність,дисциплінованність,охайність і,високі комунікаційні навички.

 ГОЛОВНІ ПРАВИЛА УСПІХУ — професійна наполегливість  і  щирий інтерес до людей.!  

Для діючих ріелторів --індивідуальні умови  роботи ! 

Чекаємо на ваші дзвінки по тел. Показать контакты 063-845-75-06 ( +Вайбер) чи Показать контакты 048-743-79-73   з  9.00 до 21.00 

Ольга Ивановна