Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Бухгалтер (Оператор-бухгалтер)

7 000 — 9 000 ₴   Від об'єму та якості виконаної роботи
ПрофБухСервіс, ПП
2 года назад
19 августа 2021
Хмельницкий

Бухгалтерське підприємство ПП 'ПрофБухСервіс' запрошує у свою команду відповідального БУХГАЛТЕРА (Оператора- Бухгалтера), який вміє працювати в режимі багатозадачності та цінить командну роботу.

ВИМОГИ

Досвід роботи по профілю - буде пріорітетом! Впевнений користувач ПК, 1С та інших бухгалтерських програм. Вміння працювати з великим об'ємом інформації. В нас цінують такі риси, як логічне мислення, самоорганізованість, уважність до деталей, відповідально відноситись до своїх обов'язків, цінувати робочий час свій та колег. 

Головне - бажання працювати на результат! 

ОБОВ'ЯЗКИ:

Ведення первинного бухгалтерського обліку. (Який участок будете вести Ви - обговорюється при співбесіді та залежить від Вашого досвіду та вмінь).

УМОВИ ПРАЦІ:

  • Стабільна робота з офіційним працевлаштуванням на повний робочий день.  
  • Рівень заробітної плати залежить від Ваших компетенцій, своєчасна виплата без затримок. 
  • Нормований графік роботи з 9-00 до 18-00 (субота, неділя - вихідний, можливе обговорення іншого графіку роботи, головне  Ваш результат та ефективність !). 
  • Комфортний сучасний офіс в центрі.
  • Можливість кар'єрного та професійного зростання.

Якщо Ви націлені на результат, який примножить нашу професійну цінність та готові отримувати винагороду разом із зростанням Ваших результатів - будете бажаним працівником на нашому Підприємстві! 

Вакансія термінова!

Телефонуйте: Показать контакты 097-0757-397 , Показать контакты 096-218-97-87 , Показать контакты 050-258-78-10 Чекаємо Ваше резюме на електрону адресу : Отправить резюме (Резюме обов’язкове).



Тетяна Іванівна

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: