Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Kantar Україна — вакансия в Асистент групи з кількісних досліджень
Вакансия закрыта

Асистент групи з кількісних досліджень

Kantar Україна
2 года назад
01 июля 2021
Киевул. Гайдара, 52

Як запустити на ринок новий продукт? Що необхідно робити, щоб створити бренд? Яке позиціонування буде більш ефективним? Чому креатив мав високі тестові оцінки, але врешті не спрацював? Які тачпойнти та як саме вливають на brand KPIs? Що показую moment of consumption? Які точки росту ми можемо використати?

Ми – Kantar Україна. Ми давно та професійно займаємось нашою улюбленою справою – допомагаємо компаніям і брендам розуміти споживача та провадити успішні маркетингові рішення. Ми шукаємо нових колег-друзів, які прагнуть  приєднатися до нашої дружньої та талановитої команди, що завжди прагне надавати клієнтам якісні та ефективні послуги з маркетингу широкого спектру – від збору даних до реалізації стратегічних рішень разом і з нашими клієнтами. Kantar Україна – агентство з питань аналітики, досліджень ринку та маркетингового управління з повним спектром послуг. Ми розробляємо та проводимо маркетингові проекти у всіх основних секторах бізнесу. Kantar Україна є частиною однієї з найбільших у світі комунікаційних груп WPP, нам довіряють великі клієнти, до нас йдуть для вирішення складних, цікавих та нестандартних задач.  

Наша діяльність вимагає від співробітників активного залучення, та сфера наших інтересів постійно розширюється: як агентство, ми пропонуємо можливість долучатися до різноманітних бізнесів та індустрій. Ми шукаємо людину, яка прагне розвиватись у сфері маркетингу та хотіла б спеціалізуватися та розширювати експертизу у сфері маркетингових послуг. 

Яким є для нас ідеальний кандидат?

  • Любить маркетинг та хоче розвиватись у цьому напрямку 
  • Не боїться викликів та нестандартних завдань
  • Відкритий до нових знань та досвіду
  • Обирає працю заради конкретної мети, а не працю заради праці

Розкажи нам про себе? 

Якою є освіта? Який релевантний досвід у бізнесі/маркетингу маєш? Якими практичними знання та навичками ти володієш? Яких результатів вже досяг та чого прагнеш?

Як спеціаліст-початківець у Kantar Україна ти будеш допомагати менеджеру у веденні проектів, брати участь у розробці та підготовці інструментарію досліджень, готувати заявки на дослідження, підготовлювати звіти і презентації.

 В Kantar Україна ми пишаємось проведенням ефективних та провідних на ринку проектів, які відзначаються багатьма клієнтами. На цій позиції ти відіграватимеш безпосередню роль у проведенні таких проектів, тісно співпрацюючи з усією командою, і матимеш широкі обов'язки та повноваження у реалізації проектів на всіх стадіях. Kantar Україна має налагоджені процеси та широку експертизу, які допомагають розвиватися та активно застосовувати свої знання та досвід. В Kantar Україна ми всіляко намагаємось триматися трендів, цінувати своїх співробітників і розвиватися разом із ними, а тому ми тримаємо вікно можливостей якнайширше – ми відкрита компанія, яка весь час прагне усувати обмеження та додавати можливостей професійного розвитку та кар’єрного зростання. Ми будемо активно підтримувати твій розвиток, щоб ти міг експертно вирости, фахово реалізуватися та отримати задоволення від роботи та власного успіху. 

Ми пропонуємо:

  • офіційне працевлаштування
  • медичне страхування
  • оплачувану відпустку (28 календарних днів) та лікарняний
  • гнучкий графік та формат роботи
  • насичене корпоративне життя
  • роботу в соціально відповідальній компанії, яка чесно та відповідально веде бізнес

Додаткову інформацію про нас можна отримати на нашому сайті - https://tns-ua.com/ та на сторінці у Facebook - https://www.facebook.com/KantarUkraine/

До зустрічі!

*Відправляючи своє резюме на вакансію ви автоматично даєте згоду на обробку своїх персональних даних із ціллю підбору персоналу у нашу компанію.

Елена