Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Автослюсар

обговорюється
4 месяца назад
08 декабря 2023
Тернопольул. Микулинецька

Компанія "Терко Авто Центр" - провідний автосервіс у місті Тернопіль, що спеціалізується на ремонті та обслуговуванні автомобілів різних марок і моделей. Ми працюємо з найсучаснішим обладнанням та використовуємо тільки оригінальні запчастини, щоб забезпечити найвищу якість обслуговування наших клієнтів.

В зв'язку з розширенням команди ми шукаємо висококваліфікованого автослюсаря. Якщо ви маєте досвід роботи в автосервісі, володієте навичками з ремонту автомобілів та маєте бажання працювати в динамічній команді професіоналів, то ця вакансія саме для вас.

Обов'язки:

- Діагностика та ремонт автомобілів різних марок і моделей - Виконання запланованого обслуговування та технічного обслідування автомобілів - Встановлення та заміна деталей і вузлів автомобілів - Виконання ремонтних робіт згідно з технічними вимогами та стандартами Вимоги:

- Досвід роботи в автосервісі від 2 років - Знання автомобільної техніки та основних принципів роботи автомобільних систем - Вміння читати технічну документацію та використовувати спеціальні інструменти - Висока відповідальність та уважність до деталей - Вміння працювати в команді та вміння вирішувати проблеми Переваги:

- Конкурентна заробітна плата та система премій - Можливість професійного зростання та отримання додаткових навичок - Сучасний робочий середовище та професійне обладнання - Висока культура роботи та підтримка команди Якщо ви готові приєднатися до нашої команди професіоналів та працювати в сучасному автосервісі з високими стандартами обслуговування, надсилайте своє резюме на електронну адресу Тамара < Отправить резюме > або зателефонуйте за номером Показать контакты +380676780484

Не втрачайте можливість стати частиною успішної команди "Терко Авто Центр" і розвиватися разом з нами. Очікуємо вашого від

Тамара