Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Учитель географии

10 000 — 15 000 ₴   Від педагогічного стажу, навантаження, категорії.
3 года назад
13 апреля 2021
Киевул. Оболонський проспект 12-В

Учитель географії повинен володіти, як традиційною методикою навчання географії, так і застосовувати в практичній діяльності нові навчальні технології, спрямовані на особистісно-орієнтоване, диференційоване і дослідницьке навчання. В умовах реформування школи він повинен бути готовий до здійснення змін в освітній системі, вносити в зміст навчання корективи, що відображають події сучасного життя. Йому необхідно орієнтуватися в системі законодавчих актів, володіти основними нормативними документами і бути в курсі всіх перетворень в галузі освіти.

Учитель повинен знати не тільки зміст і структуру затверджених програм, але і альтернативні концепції змісту шкільної географії та вміти розробляти фрагменти авторських програм, планувати навчальний процес і прогнозувати пізнавальну діяльність учнів, володіти новими підходами до оцінки їх навчальних досягнень.

Важливе вміння вчителя географії ? керівництво дослідницькою роботою учнів не тільки в урочний, а й особливо в позаурочний час. Дослідницькі проекти школярів вимагають від педагога навичок роботи в природі і соціокультурному просторі, вміння проектувати і конструювати дослідження, використовувати сучасні методи польових і камеральних робіт.

Організація навчального процесу в школі повинна бути заснована на знаннях учителем психологічних і фізіологічних особливостей учня; при плануванні і здійсненні навчального процесу необхідно орієнтуватися на особистість дитини, його мотиви, пізнавальні інтереси.

Тетяна Миколаївна