Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер-логіст

2 года назад
17 мая 2021
Киев

Якщо ти комунікабельний, відкритий до спілкування, вмієш торгуватися як на одеському «Привозі», можеш аналізувати море інформації і відфільтровувати саме головне для себе, не боїшся відповідальності, готовий бути на зв’язку 24 години на добу і вирішувати різні нестандартні ситуації  - тобі до нас!

Крім того у тебе має бути: Освіта (вища, не повна вища)  (логістика, економіка – матимуть більший пріоритет, але не вирішальний)

Професійний рівень користування ПК, Microsoft Officе.Знання 1С-Бухгалтерія додає певний «+».

Комунікабельність, щирість, пунктуальність, педантичність.

Високий рівень відповідальності.

Здатність до швидкого навчання, готовність працювати з великими обсягами інформації, вміння дотримуватися термінів виконання, орієнтація на якість і командний результат.

Позитивний настрій та азартне ставлення до роботи.

Наші умови:Офіційне працевлаштування.З/п по результатам співбесіди з тенденцією прямо пропорційного зростання із збільшенням закритих рейсів та залученням нових клієнтів.Офіційний робочий день з 9.00 -18.00, пн.-пт, офіційні вихідні , відпустка. 

Але, - ти маєш розуміти, що менеджер-логіст на зв’язку 24 години на добу 365 днів на рік. Можна сидіти у офісі 8 робочих годин, а можна займатися справою скрізь і кругом і стати богом логістики, отримувати кайф і достойну винагороду від своєї роботи.Організація свого робочого процесу і рівень доходу, до якого ти прагнеш - залежить лише від тебе. 

Досвід роботи є важливим!!! Проте якщо немає досвіду, але є ентузіазм – то йди до нас!!!У нас ти отримаєш всі необхідні навики для продуктивної роботи.

Головне - готовність вчитися і працювати, бути ініціативним.

Чекаємо на твоє повідомлення!

Мирослава Бузун