Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Керівник відділу закупівель та логістики, інтернет-магазину

7dreamsport
3 года назад
01 апреля 2021
Ивано-Франковскул. Вовчинецька 225Н

Наша ціль - зробити людей стильними і емоційно відкритими до нових вершин. На сьогоднішній день панує час онлайна, і компанії стрімкого розвиваються в мережі інтернет. Нам потрібна команда, яка готова до змін, навчання та постійного самовдосконалення. 

Ваш продукт буде полягати в тому, щоб: 

  • Організувати правильну закупівлю товару та своєчасну доставку до клієнтів.

  • Створити тактичний план департамента та щоденний контроль за його виконанням. 

  • Підвищувати мотивацію своїх підлеглих -  просувати цілі, заохочувати, застосовувати елементи гейміфікації для стимулювання показників підрозділу.


 В асортимент, який ми продаємо входять світові бренди такі як Nike, Adidas, Puma, NB. Наші клієнти розбалувані високим сервісом та класними брендовими речами на ринку, і доведеться докласти зусиль для досягнення цілі. Наші закупівельники - професіонали в своїй сфері, з досвідом роботи в МД-груп та Арго.

Працюючи разом ви отримаєте підтримку і визнання з боку співробітників і керівників, заохочення і подяки. У нас ви отримаєте хороші умови праці, навчання, підвищення компетентності і досвід у створенні  успішної компанії, що розвивається. Також, ви отримаєте високу зарплату тільки у випадку, якщо виконаєте очікувані від вас вимоги. Кожному співробітнику надається максимальна знижка на покупку товарів в нашій компанії. Нам доведеться  поборотись з мільйонними компаніями по обороту - такими, як Мегаспорт, Інтерспорт, Спортмастер, Адідас груп. В вашому прямому підпорядкуванні буде 3 співробітники, а в самому департаменті 10 людей. 

До директора компанії всього два кроки. 

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00, через суботу з 9:00 до 14:00. 

Якщо вас зацікавила ця вакансія, заповніть, будь ласка, нашу анкету за посиланням: https://forms.gle/Ke6ddJ8TxziV9G946