Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

bodo — вакансия в Продакт менеджер вражень, маркетолог, перекладач турецької мови (контент, розвиток вражень, турецька мова, маркетинг, переклади)
Вакансия закрыта

Продакт менеджер вражень, маркетолог, перекладач турецької мови (контент, розвиток вражень, турецька мова, маркетинг, переклади)

bodo
1 месяц назад
18 марта 2024
Киевул. вулиця Казимира Малевича, 86Н.

Привіт! Я Ксенія — директор з продукту bodo.

Наразі я шукаю маркетолога/менеджера з розвитку асортименту вражень зі знанням турецької мови в команду. Основні функції позиції — шукати нових цікавих партнерів в різних містах Туреччини (перемовини проводять інші співробітники — менеджери з розвитку бізнесу), «упаковувати» враження на нашому турецькому сайті та в нашій ERP системі, контролювати всі етапи додавання нових вражень, контролювати та погоджувати зміни наповнення, цін у поточних враженнях.

З власного досвіду знаю, що зі стандартного опису вакансії на джоб-сайті важко зрозуміти, чи твоя компанія, чи ні. Тому мій опис максимально довгий та детальний, сподіваюся, ти оціниш.

Чому шукаю спеціаліста особисто, а не HR? У нас в bodo немає HR-відділу. Ми, керівники, самі формуємо свої команди та культивуємо корпоративну культуру. Всі етапи відбору проводжу я. Тож познайомимось!

Мені 33 роки, і майже 8 з них я в команді bodo. За цей час я майже з нуля створила бізнес-процес роботи з новими враженнями та всі необхідні інструменти для роботи з продуктом; досягла асортименту у 2000+ вражень в Україні; започаткувала власний повноцінний продакшн у складі команди для зйомок відео та фото вражень; разом з колегами та fedoriv agency запустила 7+ повноцінних рекламних флайтів більше ніж на 200 млн показів; добилася найкращого проявлення бренду за всю історію шоу у «Холостяк 12».

Що у нас є:

  • Продукт, над яким цікаво працювати. Це турецький ринок вражень (Стамбул, Анкара, Ізмір, Бурса та інші міста). 

  • Постійне спілкування з носіями мови, що допоможе завжди підтримувати та розвивати рівень твоєї турецької.

  • На вихідних і у відпустці відпочиваємо. Ми не очікуємо, що співробітник працює на вихідних та у відпустці. Ми не пишемо та не телефонуємо, щоб поставити завдання з розрахунку, що воно буде виконане найближчим часом. Виключення — коли все реально впало і компанія не може працювати далі, наприклад, сервер телефонії для кол-центру.

  • Поетапна адаптація на посаді. План навчання професійним завданням, детальна база знань зі всіма інструкціями, постійні зустрічі зі мною та колеги, які готові допомогти та підказати. Я завжди в доступі, щоб ти міг підійти та поставити питання.

  • Зрозумілі завдання, описані бізнес-процеси та правила виконання.

  • Зростання як профі завдяки швидкості розвитку компанії та постійній роботі над soft skills.

  • Кар'єрний розвиток як горизонтально (перехід в інший відділ), так і вертикально (стати керівником/стати керівником наступного рівня). 70% наших керівників виросли всередині компанії.

  • Гнучкий графік початку робочого дня — нам неважливо, на котру ти приходиш. Ти сам вибираєш, коли зручніше приходити в офіс: на 8, 9, 10 або 11 годину. Далі — працюєш 9-годинний робочий день (з них — 1 година обіду).

  • Фінансова стабільність — офіційне працевлаштування з першого дня, зарплата двічі на місяць без затримок, 24 дні оплачуваної відпустки, оплачувані лікарняні за КЗпП.

  • Перегляд зарплати кожен рік.

  • Робоче місце з двома моніторами, швидке розв’язання всіх проблем з технікою та програмами.

  • Вихідний на день народження, якщо він випадає у твій робочий день.

  • Офіс у центрі (вул. Малевича, 86Н — 5 хвилин пішки від ст. м. «Либідська»).

  • Оплата 50% витрат на зовнішнє професійне навчання.

  • 30% знижки на враження для самостійного відвідування та в подарунок.

  • У нас відсутня бюрократія, рішення приймаються швидко. Право голосу є в усіх — будь-яка твоя ідея буде почута, і якщо вона релевантна, ми її реалізуємо.

  • Злагоджений колектив — усі, з ким тобі доведеться співпрацювати, відповідальні трудоголіки, а ще ми прогресивні та дружні.

  • І звичайно, здоровий глузд і почуття гумору. Ніякого офіціозу — всі тут на «ти».

Тепер про наші вимоги до спеціаліста, якого шукаю:

Нам не важливо, який у тебе попередній досвід. Він не має бути ідентичний до обов’язків, які описані нижче. Якщо тобі цікаво розвиватись у нашій компанії, то ми покажемо та навчимо всього необхідного.

Мій кандидат:

  • Вільно володіє турецькою мовою на рівні носіїв. Українська — рідна.

  • Вимогливий до себе та до оточуючих.

  • Уважний до дрібниць, як Шерлок Холмс: у нас 68 кроків за процесом додавання нового враження (це стосується всіх відділів, не тільки менеджерів вражень); наразі в роботі на різних етапах стоїть 325 задач (і це лише з розширення асортименту); 82 групування послуг (всередині яких ще є підгрупування) при поточному каталозі більш ніж 2000 вражень; чек-лист лише активації враження на 250 пунктів; інструкції по роботі з ERP та адмінкою в сумі на 200 аркушів; та багато інших нюансів.

  • З почуттям смаку (любить красиві картинки, цікаві тексти).

  • Багатозадачний: протягом дня може погоджувати відео, вибирати компанію, з якою розпочинаємо партнерство, та перевіряти коректність контенту, якість підібраних зображень та опису вражень в ERP. І таких задач дуже багато на день.

  • Самостійний: планує свій час, може приймати рішення та нести за них відповідальність.

  • І, звісно ж, відповідальний. Розуміє: якщо задача горить, то вихід «на каву» — не найкраща ідея.

  • Працює на результат, а не «з дев’ятої до шостої, аби відсидіти».

  • Спокійний — щоб все перераховане вище не напружувало.

  • Без шкідливих звичок (в тому числі IQOS, glo, одноразки, вейпи тощо).

ВАЖЛИВО: всі, в тому числі я, працюємо в офісі повний робочий деньВіддаленої роботи чи гібридного графіка немає.

Що ти будеш робити:

  1. Аналізувати ринок вражень Туреччини, шукати в Google, Facebook, Instagram потенційних партнерів за цільовим списком вражень, оцінювати якість надання послуг за зовнішніми факторами (фотографії, відгуки), дізнаватися телефоном відповідність нашим вимогам.

  2. Вибирати цільових партнерів та готувати інформацію для подальших перемовин BizDe- менеджерами.

  3. Узгоджувати деталі вражень з новими провайдерами у телефонному режимі після того, як BizDev-менеджер підписує договір.

  4. Навчати нових провайдерів роботі у наших системах.

  5. Контролювати якість усього контенту, який ми друкуємо на листівках, публікуємо на сайті, в ERP, YouTube.

  6. Вносити інформацію в ERP (створення картки послуги й партнера), заливати контент в адмінку сайту.

  7. Аналізувати конкурентів та сервісів, які надають послуги розваг, для розширення поточного асортименту компанії.

  8. Моніторити ринок розваг та послуг у цільових містах Туреччини.

  9. Комунікувати з нашими поточними партнерами, обробляти та аналізувати їх запити щодо змін у поточних послугах. При цьому контролювати захист інтересів компанії та клієнтів під час змін наповнення вражень, які ініціюють партнери.

  10. Створювати бази вражень для корпоративних продажів у різних містах Туреччини.

  11. Ресьорчити потенційних корпоративних клієнтів.

  12. Допомагати у роботі (редагування, написання) з текстами для контекстної реклами та пошукового просування.

  13. Створювати інструкції щодо всіх нових процесів у компанії, які будуть з’являтись навколо продукту. Актуалізовувати поточні інструкції відповідно до змін процесів.

  14. Шукати підрядників із виробництва пакетів/коробок/листівок тощо (за необхідності).

  15. Контролювати якість роботи турецького бєкофісу у Стамбулі

Очікувані результати роботи:

  • Виконується особистий місячний та квартальний план за ключовими задачами.

  • Відсутні відхилення як критичні, так і не критичні.

  • Усі робочі інструменти (чек-листи, таблиці, звіти тощо) коректно та постійно опрацьовуються тобою особисто.

  • Генеруються ідеї покращень, які впроваджуються.

  • Самостійно вирішуються всі проблеми в зоні твоєї відповідальності.

Як формується заробітна плата?

Зарплата в усіх у компанії складається зі ставки та з бонусної частини.

Твоя ставка — 30 000 гривень, квартальний бонус — 30 000 гривень.

Бонуси залежать від виконання наступних KPI: 

  • Виконання ключових завдань (45% бонуса). Наприкінці кожного кварталу ми плануємо, що компанія буде робити наступного кварталу для розвитку. Та фіксуємо це на рівні цілей/задач кожного ключового співробітника. Саме виконання цих задач і є важливою частиною твого KPI.

  • Якість роботи (45% бонусу). Одна з основних наших цінностей. Твої дії та бездіяльність не повинні створювати «проблем» для клієнтів, партнерів та твоїх колег. Кожна така «проблема» фіксується і бонус розраховується за формулою сума бонусу/кількість «проблем». Одна «проблема» протягом місяця математично не впливає на бонус, більше — вже впливає;

  • Виконання критичних правил та дедлайнів (10% бонуса). У нас є правила, яким необхідно слідувати. Своєчасно писати плани роботи на день/тиждень/місяць, здавати звіти, подавати бонуси, вчасно відповідати колегам на листи тощо. Виконання цих вимог є важливим для продуктивності всіх, у т. ч. тебе та твоїх колег, тому ми також включаємо це у KPI.

Про випробувальний термін

На цій посаді він складає 3 місяці. Зарплата не відрізняється на випробувальному терміні та після. Ось приклад цілей, що в тебе будуть для його проходження (список частковий): 

  1. Забезпечити наявність 15 задач у роботі в BizDev-менеджера в Анкарі. Забезпечити наявність 15 задач у роботі в BizDev-менеджера в Коджаелі. 

  2. Актуалізувати вік самостійної участі, вік з дорослим, кількість безкоштовних учасників у всіх враженнях на сайті та у 1С.

Про наш процес найму

Я особисто розбираю усі відгуки та проводжу телефонні та офлайн-співбесіди. Рішення приймаю швидко та надаю зворотний зв'язок (як продовження спілкування, так і його завершення) одразу або на наступний день.

Між відгуком на вакансію та отриманням джобофферу може промайнути лише декілька днів.

Про колектив

В нашій команді керівник відділу вражень, заступник керівника відділу, 5 менеджерів вражень (Україна), 2 менеджери вражень (Туреччина), фото- та відеограф, керівник продакшну. Ти можеш легко звернутись з питанням до керівника, колег зі свого чи інших відділів. Потрібна допомога, то пишеш листа колезі — і це вже задача колеги надати відповідь та допомогти. Ніхто з колег, навіть ТОПи не можуть проігнорувати твій лист.

Супровідний лист та вказані в ньому фінансові очікування — обов'язкові елементи відгуку. Так я зокрема розумію, що ти прочитав вакансію.


Про bodo

На ринку ми 14 років: понад 1 000 000 клієнтів, 140 співробітників, працюємо в Україні та Туреччині. З нами співпрацюють у двох країнах понад 800 партнерів, які надають різноманітні послуги: СПА, екстрим, майстер-класи. 

Кожного року, крім 2022, наш обсяг продажів подарунків-вражень зростає:

  • 2021 порівняно з 2020 роком ріст +41,78%

  • 2023 порівняно з 2022 роком ріст +71,47%

  • план на 2024 порівняно з 2023 роком ріст +31%

Цілі компанії на найближчі 2 роки:

  1. Запустити продажі подарунків-вражень ще в декількох містах України: Хмельницький, Вінниця, Тернопіль і далі.

  2. Вийти у точку беззбитковості у Туреччині.

  3. Запустити сервіс для організації дозвілля. Щоб українці могли легко знайти та забронювати варіанти, як провести вільний час.

  4. Запустити нову країну за моделлю міжнародної франшизи.

Більше цікавого про bodo в інтерв’ю власника та СЕО для FEDORIV VLOG — https://www.youtube.com/watch?v=MTnXqC7YX3o


bodo — вакансия в Продакт менеджер вражень, маркетолог, перекладач турецької мови (контент, розвиток вражень, турецька мова, маркетинг, переклади): фото 2

Створюємо подарунки-враження, що викликають непереборне «я теж хочу» серед усіх.

от 100 до 250  сотрудников

с 2009 года  на рынке

  • Офис возле метроОфис возле метро
  • Офис в центреОфис в центре
  • Регулярный пересмотр зарплатыРегулярный пересмотр зарплаты
  • Дополнительные выходныеДополнительные выходные
  • Гибкий графикГибкий график

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: