Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Начальник дільниці доставки готової продукції

Волошкове поле, Молочна компанія
1 год назад
24 октября 2022
Черкассыул. вул. Кобзарська 108

Обов'язки: 

  • Здійснює організацію збуту продукції підприємства згідно з плановими завданнями та укладеними договорами, вчасного її відвантаження споживачам у встановлених обсягах реалізації.
  •  Узгоджує розрахункові нормативи запасів готової продукції.
  •  Забезпечує контроль за виконанням підрозділами підприємства замовлень, договірних зобов'язань у встановлені строки, за обсягом реалізації продукції, комплектністю та якістю, за станом запасів готової продукції на складах.
  • Організує приймання готової продукції від виробничих підрозділів на склади, раціональне зберігання і підготовку до відправлення споживачам, визначення потреби в транспортних засобах, механізованих навантажуючих засобах, тарі та робочій силі для відвантаження готової продукції.
  •  Здійснює розробку і упровадження стандартів підприємства щодо організації зберігання, збуту та транспортування готової продукції, а також заходів удосконалення роботи зі збуту, скорочення транспортних витрат, зниження понаднормативних залишків готової продукції та прискорення операцій у збуті.
  • Забезпечує облік виконання замовлень і договорів, відвантаження та залишків нереалізованої готової продукції, своєчасне оформлення документації зі збуту, складання передбаченої звітності зі збуту (постачання), виконання плану реалізації.
  • Координує діяльність складів готової продукції, керує працівниками підрозділів

Умови роботи:

График роботи : Пн - Пт
Стабільна заробітна плата 2 рази на місяць.
відпустка 24 календарні дні;
офіційне працевлаштування, соціальні гарантії





Анастасия