Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер з продажу

20 000 ₴   Ставка+ KPI + % от продаж
ТК ПРЕСТИЖ КОМФОРТ, ООО
3 года назад
30 марта 2021
Киевул. Київ, Вікентія Хвойки вулиця

У зв’язку із расширенням відділу продажів, мы шукаємо у нашу команду менеджера з продажу СПА-зон.
Вимоги: комунікабельність, грамотність, активність, оптимістичний погляд на життя, досвід роботи з холодними контактами та вміння проведення активних продажів, бажано наявність водійських прав, Умови роботи: робочий день 9:00—18:00 з Пн-Пт
Обов’язки: формування бази потенційних клієнтів, робота з холодними контактами, активний пошук клієнтів, проведення переговорів, укладання угод, супровід клієнтів від укладання до завершення угоди, можливі відрядження.
Заробітна платня складається з базової ставки, % від продажів та KPI, який залежить від досягнення поставленних задач. Верхня планка доходу практично не обмежена та залежить тільки від вашої працьовитості у проведенні активних продажів. У середньому наші МП заробляють 20-30 тис.грн. на місяць.
Ця робота для вас, якщо: Ви звикли працювати на результат, а не заради галочки. Ви відповідальні та дисциплиновані, вмієте ставити задачи та виконувати їх у строк. Ви грамотно, вільно та впевнено спілкуєтесь з людьми. Ви володієте або готові активно вчитись навичкам переговорів та продажів.

Саділов Дмитро