Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Продавец-консультант в магазин Спортландия

8 000 — 8 000 ₴   оклад +%
3 года назад
29 марта 2021
Северодонецкул. Северодонецк,пр.Центральный,46

 SPORTLANDIA - магазин товарів для спорту та активного відпочинку для всієї сім'ї відкриває конкурс для молодих та амбітних людей на вакансію   ПРОДАВЕЦЬ  -             КОНСУЛЬТАНТ.

Наш кандидат:  

 Активний і комунікабельний: легко вступає в діалог і вільно спілкується з клієнтами;Завжди ввічливий і доброзичливий;Має бажання заробляти гроші і розвиватися.

На тебе чекає:

Високий рівеньЗП (Ставка + відсоток від продажів).Фінансова стабільність - офіційне працевлаштування згідно КЗпП України , зарплата 2 рази в місяць, відпустка (24 календарних дні).Змінний графік роботи (декілька варіантів).Робота в затишному, красивому магазині зі зручним місцем розташування. Для співробітника компанії діють корпоративні знижки.Кар'єрне зростання. Колектив - молодий і згуртований: допомагаємо один одному, тому що працюємо на загальний результат.

Що ти маєш робити:Ввічливе обслуговування клієнтів у торговому залі.Виконання плану продаж.Участь у бізнес-процесах магазину.

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном : Показать контакты 050-209-20-40 Валентина Іванівна (з 10.00-до 19.00),крім вихідних.,або відпраляйте резюме на сайт.

Валентина Ивановна

Похожие вакансии по городам: