Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер по роботі з корпоративним клієнтом

1 000 — 50 000 ₴   Без ставки
Portes
3 года назад
26 марта 2021
Киевул. пр.Степана Бендеры 8

Вимоги:

  • Якщо Ви гарний менеджер з продажу таких групп товарів як, двері міжкімнатні, двері вхідні, мали досвіт роботи с мякими меблями і покриттям для підлоги, то для Вас є пропозиція!
  • Обовязково вміння працювати с холодною базою і наявність бази корпоративних клієнтів (дизайнери, архітектори, прораби). Досвіт продажів як холодних, так і класичних в магазині.
  • Досвід від 5 років.

Ми пропонуємо не стандартний підхід до співпраці!

Оренда робочого місця в нашому офісі з наявністю взірців розташованіх на 1,5 тис м2 торгових площ на Петрівці, звичайно після випробного терміну для Вас! В нас немає ставки! Є робоче місце і стандарти обслуговування клієнтів. Ваша задача найти клієнта і підписати угоду, все інше робить наш відділ логістики, тільки продажі.

Весь дохід який Ви зможете заробити є Вашим. Ця пропозиція для професійного менеджера, що готовий почати працювати на себе, але не має змоги для відкриття свого магазина, або хоче спробувати попрацювати на себе, а також для тих людей які готові ризикнути для чогось більшого ніж зараз.

Для детального обговорення можливої співпраці пишіть свої контакти і коротке резюме на почту, тема «хочу спробувати співробітництво»

Игорь