Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

play
Вакансия закрыта

Провідний інженер Група експлуатації обладнання ліній електропередачі Відділ експлуатації ліній електропередачі

13 300 — 15 295 ₴  
Укренерго, НЕК
2 года назад
21 апреля 2021
Харьковул. м. Харків, вул. Кооперативна 12/14

Національна енергетична компанія «Укренерго» запрошує прийняти участь в конкурсі на заміщення вакантної посади 

Провідний інженер Група експлуатації обладнання ліній електропередачі Відділ експлуатації ліній електропередачі

Обов’язки: 

Бере участь у підготовці багаторічних, річних, місячних та тижневих планів, графіків та звітів робіт з капітального ремонту та технічного обслуговування ПЛ на підставі вимог ПТЕ, СОУ–Н ЕЕ 20.502:2007 “Повітряні лінії електропередавання напругою 35кВ і вище. Інструкція з експлуатації”, результатів оглядів ПЛ, вимірювань та обстежень, аналізу автоматичних вимкнень та відмов ПЛ ВП та інших енергетичних систем у межах своєї компетенції. Виконує обстеження ПЛ з метою перевірки виконання планів експлуатації та ремонту, підвищення рівня надійності експлуатації ПЛ 35-800 кВ. Аналізує технічний стан ПЛ за інформацією листків огляду та фотоматеріалів. Складає заявки на науково-технічну документацію (далі – НТД), що необхідні для відділу, в межах своєї компетенції комплектує НТД ЛД. Здійснює облік та контроль за проведенням робіт з обслуговування ПЛ, у тому числі з виїздом на ПЛ. Застосовує у роботі рекомендації, циркуляри, рішення, директивні матеріали, що стосуються технічного обслуговування ПЛ. Обробляє листки оглядів з метою класифікації дефектів на ПЛ, визначає терміни їх можливого усунення та обліковує усунені дефекти. Складає річні та місячні плани-звіти роботи з персоналом відділу. Виконує перевірки організації роботи з персоналом, стану охорони праці, пожежної безпеки та експлуатації обладнання на лінійних дільницях РЕЦ відповідно до затвердженого річного графіка перевірок. Складає річний план навчання персоналу відділу в спеціалізованих навчальних закладах. Готує програми навчання на виробництві, забезпечує дотримання термінів проведення занять та складає звіти про проведення навчання. Складає програми проведення протипожежних тренувань у відділі та матеріали для проведення протипожежних інструктажів. Розробляє програми підготовки для новоприйнятих працівників та типові програми навчання. Готує матеріали та документацію щодо проведення семінарів та змагань. 2.15. Розробляє проекти та переглядає існуючі виробничі, експлуатаційні, посадові інструкції та інструкції з охорони праці у відповідності до вимог ПТЕ, забезпечує розробленою та переглянутою документацією ЛД РЕЦ. Веде облік документації відділу у системі АСКОД, виконує ознайомлення персоналу відділу з документами за напрямком роботи кожного працівника. Готує проекти розпоряджень по відділу та подає на розгляд начальнику відділу. Складає щомісяця розрахунок витрат на відрядження для персоналу відділу. Готує службові записки для оформлення відряджень. Веде облік відпрацьованого часу на роботах із шкідливими умовами праці та особливим характером праці для надання щорічної додаткової відпустки та встановлення доплат за умови праці. Складає акти приймання-передачі (внутрішнього переміщення) ТМЦ, що використовуються відділом, акти списання ТМЦ, що використовуються відділом. Складає річний план закупівель за розділами своєї компетенції у частині придбання ТМЦ, необхідних для відділу. Вносить інформацію до бази даних «Перевірки робочих місць», «Облік спецодягу», «Відпустки», «Табелювання».

Вимоги: 

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки, що відповідає рівню спеціаліста. Стаж роботи відповідній сфері не менше 1 року.  

Умови праці: 

Офіційне працевлаштування

П’ятиденний робочий тиждень з 2-ма вихідними (субота, неділя)

Оплачувана відпустка

Інші соціальні гарантії передбачені КЗпП та Колективним договором

Можливі нетривалі відрядження по Україні

Офіс компанії розташований:

Відокремлений Підрозділ 'Північна ЕС' Національна енергетична компанія «Укренерго»

м.Харків вул. Кооперативна 12/14

Якщо Вас зацікавила дана вакансія, та Ваша кандидатура відповідає вимогам, будь ласка, надсилайте резюме із зазначенням бажаного рівня заробітної плати.

Стандартний строк розгляду резюме – 14 днів.

Відсутність відповіді протягом 14 днів означає, що ми ознайомилися з Вашим резюме, але, на жаль, на сьогодні в компанії немає вакансій, які відповідають Вашій кваліфікації та побажанням.

У випадку відкриття відповідної вакансії, ми запропонуємо Вам її для розгляду.

Дякуємо Вам за увагу до Національної енергетичної компанії «Укренерго»!

Калашник Людмила Володимирівна

Укренерго, НЕК  — вакансия в Провідний інженер Група експлуатації обладнання ліній електропередачі Відділ експлуатації ліній електропередачі: фото 2

національна енергетична компанія

больше 500  сотрудников

с 1997 года  на рынке

  • Курсы иностранного языкаКурсы иностранного языка
  • Офис возле метроОфис возле метро
  • Корпоративный врач/МедпунктКорпоративный врач/Медпункт
  • Бонусы и премииБонусы и премии
  • Страхование жизни и медицинское страхованиеСтрахование жизни и медицинское страхование

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: