Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Науковий співробітник / дослідник в Шанхайський дослідницький центр Huawei

Huawei Ukraine LLC / Хуавей Україна, ТОВ
2 года назад
22 августа 2021
Киевул. Радищева 10/14

Вимоги до кандидатів:

  • Кандидат наук або PhD;
  • Наявність наукових публікацій в журналах які індексуються базами даних Scopus або WoS;
  • Володіння англійською мовою.

Умови роботи:

  • Термін – 2 роки;
  • Академічний партнер - Shanghai Jiao Tong University, Fudan, and Microelectronics Institute of CAS;
  • Висока заробітна плата;
  • Медичне страхування;
  • Місце роботи – Шанхайський дослідницький центр, м. Шанхай, КНР;
  • Можливість релокації родини на час проекту.

Напрямки досліджень:

Комп’ютерні науки

Нейронні мережі, штучний інтелект, обробка та розпізнавання фото та відео, бази даних, комп’ютерна архітектура, версифікаційні інструменти (Spin, Coq, Isabell, and Z3), та інше.

Хімія, Фізика та Наноматеріали

полімерні матеріали, органічна хімія або хімія фтору, спектроскопія, хроматографічний аналіз, аналіз полімерів або обчислення полімерних матеріалів, неорганічні неметалічні наночастинки, синтез колоїдного оксиду кремнію і модифікація поверхні, модифікація поверхні наноматеріалів;

Механіка твердого тіла, механіка руйнування, експериментальна механіка, обчислювальна механіка, молекулярна динаміка або теорія фазового поля, вібраційні та акустичні теорії, технології моделювання та експерименту, експерименти з нелінійними динамічними системами та технології моделювання.

Бездротовий зв'язок та антенні технології

Архітектура мережі для 4G/5G, обробка сигналів MIMO, теорія поширення електромагнітних хвиль, міліметровий та терагерцовий бездротовий зв’язок, моделювання радіочастотних напівпровідникових пристроїв та інше.


ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ Відправляючи резюме на запропоновану вакансію Ви надаєте явну та добровільну згоду ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА» (надалі — «Володілець») на обробку Ваших персональних даних (надалі — «ПД»), зазначених в такому резюме, з метою належного та об'єктивного оцінювання Вас, як потенційного кандидата на заміщення вакантної посади, контактування з Вами для уточнення інформації, організації особистої співбесіди, внесення Вашого резюме до бази персональних даних «Кандидати» в електронній формі, що розташована за місцем знаходження Володільця: м. Київ, вул. Радищева БЦ «Ірва», блок Ю (відділ персоналу) (надалі — «місцезнаходження ПД»). Обробка ПД здійснюється виключно способами передбаченими Законом України «Про захист персональних даних» (надалі — «Закон») протягом строку необхідного для досягнення мети обробки. Володілець вживатиме всіх необхідних заходів для забезпечення конфіденційності та захисту Ваших ПД від несанкціонованого розкриття, поширення, видалення, зміни та/або знищення. Ви маєте право пред’явити вмотивовану вимогу Володільцю із запереченням проти обробки, щодо зміни або знищення Ваших ПД, вносити застереження стосовно обмеження права на обробку Ваших ПД та інші права передбачені ст.8. Закону. Ви маєте право в будь-який момент відкликати згоду на обробку Ваших ПД, шляхом відправлення відповідного повідомлення у довільній формі.

Myronovych Olga