Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер з продажу (морські контейнерні перевезення)

по підсумкам співбесіди
УкрЭксимТранс
2 года назад
17 мая 2021
Одесса

Повна зайнятість.

НЕОБХІДНИЙ ДОСВІД ПРОДАЖУ ПОСЛУГ морських контейнерних перевезень ВІД ОДНОГО РОКУ та БІЛЬШЕ!

Бажаний вік: 25-37. Можливі відрядження. Наявність клієнтської бази вітається.

Хто ми? Компанія «УкрЕксімТранс» — експерт і надійний партнер в області логістики й будь-яких питаннях вантажоперевезень, динамічно і успішно розвивається в сфері експортно-імпортних операцій з 2000 року, розширює штат та відкриває конкурс на вакансію «Менеджер з продажу».

Кого ми шукаємо до себе в команду? Однодумця: досвідченого і цілеспрямованого фахівця в продажах експедиторських і митних послуг.

У Тебе є досвід продажів послуг морських контейнерних перевезень; Ти добре орієнтуєшся в ІНКОТЕРМС і ЗЕД; працюєш на результат та чітко бачиш мету; досяг рівня «80» в діалозі з Клієнтом? Ребус з пошуку оптимально вигідного рішення — приносить тобі задоволення; Ти знаєш вартість часу і вмієш розставляти пріоритети; а надавати висококласний сервіс — це must have для тебе? Тобі до нас! Ми про Людей, гідну і справедливу фінансову оцінку результату, про активність й гумор, вихід «за межи», зростання — особисте та професійне, про бізнес зі змістом.

Що потрібно робити? Залучати і працювати з Клієнтами, укладати договори, розраховувати тарифи і вартість послуг, оформляти заявки на надання послуг, контролювати надходження платежів від Клієнта, їздити до Клієнтів «в гості», просувати послуги компанії — ну, в загалі, все що ти любиш і вмієш .

Що Тебе чекає у нас? Challenge в роботі, класний офіс, суперская команда, кеш два рази на місяць, фінансові бонуси та інші «кнедлики».