Поиск работы на robota.uaukraine

Менеджер з продажу плитки та сантехніки

20 000 — 50 000 ₴   Ставка+ % від об'єму продажів
2 недели назад
08 апреля 2024
Киевул. провулок Віто-Литовський, 15р-н. Голосеевскийметро Выдубичи
В офисе/на месте
Полная занятость
Бонусы / премии
Офис с бесперебойным интернетом
Регулярный пересмотр зарплат

Ми компанія з продажу плитки та сантехніки WELLGOOD. Шукаємо в команду менеджера з продажу керамічної плитки, сантехніки та інших товарів для ремонту для роботи відразу в обох напрямках: інтернет-магазин та салон-магазин.

Вимоги:

1. Вік від 20 до 40 років.

2. Обов‘язковий досвід в продажах та базові знання матеріалу в галузі плитка, сантехніки, освітлення, опалення та т.п.

3. Знання та використання набутих навиків та застосування технік продажів.

4. Швидке засвоєння інформації.

5. Досвід роботи та ведення клієнтів через CRM або дуже швидке навчання.

6. Охайний та привітний зовнішній вигляд, грамотне спілкування по телефону, при особистій зустрічі та в переписках мессенджерів.

7. Вміння працювати ВИКОЮЧНО НЕ НА ЧАС, А НА РЕЗУЛЬТАТ. Бажання  рости кожного дня як в інтеликтуальному так і фінансовому плані. Розуміння, що нічого не "падає з неба", потрібно плідно працювати та вдосконалюватись.

В чому полягатиме Ваша робота:

  1. Прийом вхідних дзвінків на сайт (інтернет-магазин) та якісне опрацювання запитів від клієнтів (робота лише з теплою базою). Зустріч клієнтів в салоні-магазині, всебічна консультація та продаж товарів.

2. Засвоєання як працює наша логістика та погодження з клієнтом зручної дати доставки замовлення.

3. Оформлення рахунків, чеків, накладних, гарантійних талонів та іншої документації для проведення угоди з самого початку до моменту отримання товару клієнтом.

4. Контроль існуючої бази клієнтів, повторні дзвінки та повторні продажі (рообота з існуючою клієнтською базою).

6. Робота з відгуками від клієнтів. Постійний контроль та максимальне використання можливостей для отримання позитивних відгуків.

Роботи достатньо, є можливість працювати, отримувати досвід та добре заробляти. Важливо бажання та наявність хоча б невеликого досвіду роботи в данній сфері. ВЗАГАЛІ БЕЗ ДОСВІДУ В СФЕРІ ПРОДАЖІВ НЕ ТУРБУВАТИ!

Якщо Вас зацікавила ця вакансія, то сміливо телефонуйте нам на телефон, пишіть або відправляйте резюме. ВАЖЛИВО! Якщо Ви все ж вирішили відправити своє резюме, то після розгляду ми обов’язково відправимо Вам відповідь. Будь-ласка, реагуйте на відповідь, інакше ми сприймемо це як ігнорування та незацікавеленість в роботі.

Прохання телефонувати з пн-сб. З 10 до 19 год.


Дмитро