Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Мережевий інженер

10 500 — 13 400 ₴   відрізняється у осіб рядовго та офіцерського склад
3 года назад
16 марта 2021
Одессаул. пров. Штабний, 1

Запрошуємо в нашу команду інформаційних систем Військово-Морських Сил Збройних Сил України!

Вимоги до кандидатів:

У нас Ви отримаєте можливість розвиватись та вдосконалювати свої знання і навички, а також теоретичні та практичні знання в побудові та експлуатації мереж Ethernet (СКС), налаштування та технічному супроводженні маршрутизаторів та комутаторів провідних виробників Cisco, HP, DELL, D-Link (починаючи з базового налаштування до розуміння технологій VLAN, QoS, GRE, IpSec,OSPF, BGP), експлуатація та технічне супроводження серверів віртуалізації VMware, DNS, поштового серверу Postfix (створення почтової скриньки та налаштування почтового клієнту).

Необхідне розуміння та поняття: що таке IP адреса, маска мережі, мережевої моделі TCP/IP, операційних систем Windows та Linux.

Що ми пропонуємо?

  • Офіційне працевлаштування.
  • Повний соціальний пакет.

Про повний перелік Ви можете прочитати тут: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2011-12 , або тут: http://www.mil.gov.ua/diyalnist/soczialnij-zaxist-ta-adaptacziya-vijskovosluzhbovcziv/soczialnij-zahist-vijskovosluzhbovcziv.html

  • Регулярне та надійне грошове забезпечення.
  • Можливість кар’єрного та професійного зростання.

Особливо звертаємо Вашу увагу на професійний розвиток. В нашій команді Ви будете мати доступ до новітнього обладнання в сфері зв’язку, що використовується у всьому світі. Окрім доступу до обладнання ми надаємо Вам всебічну допомогу в розумінні принципів роботи та практичний досвід в налаштуванні цього обладнання, авжеж за умови Вашого бажання та наполегливості до розвитку.

Обов’язки: надання технічної підтримки, налаштування мережевого обладнання, встановлення та налаштування програмного забезпечення, підключення абонентів до мережі, підключення та налаштування периферійних пристроїв, налаштування поштового клієнту.

Умови праці:

  • повна зайнятість, як правило 8-ми годинний робочий день з понеділка по п’ятницю, в випадках роботи в вихідні та святкові дні надання вихідного дня протягом тижня;
  • цілодобове чергування (один через два). 

Додаткова інформація:

  1. Розмір щомісячного грошового забезпечення для рядового складу 10 500 грн., для офіцерського (якщо закінчували військовий інститут або військову кафедру та маєте офіцерське військове звання) – 13 400 грн.
  2. Одноразова грошова допомога  за підписання першого контракту в 2021 році складатиме: рядовий склад – 18 160 грн; сержантський і старшинський (молодший начальницький) склад – 20 430 грн; офіцерський (середній, старший та вищий начальницький) склад – 22 700 грн.
  3. Щорічно (одноразово) грошова допомога на оздоровлення – в розмірі місячного грошового забезпечення (10 500 або 13 400 відповідно)
  4. Для військовослужбовців, що не мають житла в м. Одесса щомісячна грошова допомога – компенсація за піднайом житла – 2850 грн.
  5. Якщо Ви з іншого регіону (тобто не  з м. Одеса) одноразово отримуєте підйомну допомогу в розмірі місячного грошового забезпечення (10 500 або 13 400 відповідно). 

Голосна Олександра Сергіївна