Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Polytech Software — вакансия в PHP / Laravel Back-End Developer
Вакансия закрыта

PHP / Laravel Back-End Developer

Polytech Software
3 года назад
02 апреля 2021
Киев

Запрошуємо в команду PHP-розробника з впевненим знанням Laravel для участі в створенні та розвитку веб-платформи для медійних проектів, що пов’язані із спортивними заходами.

Проект реалізовано з використанням PHP-фреймворку Laravel на замовлення нашого довгострокового клієнта і партнера з Ірландії. Формат - аутсорсинговий центр розробки.

Менеджер продукту знаходиться в Ірландії, а в офісі в Києві працює команда з більш ніж 30 розробників, менеджерів, тестерів та девопсів.

Вакансія Laravel розробника відкрита в команду, яка працює з одним з наших довгострокових клієнтів в форматі девелопмент центру: на тепер команда центру складається з більш ніж 30 людей (бекенд і фронтенд розробники, команда QA, девопси, розробники мобільних додатків, скрам-мастери) і працює над всіма проектами цього клієнта. За рік команда випускає більш ніж 50 проектів, всі вони тематично пров'язані зі спортивними заходами.

Основна технологія - PHP, фреймворки Symfony або Laravel (є живі проекти з використанням і того і іншого фреймворку).

Запрошуємо приєднатись PHP/Laravel Backend розробника до роботи над уже існуючим проектом. Зараз до цієї команди входять скарм-мастер, два бекенд розробника, один фронтенд розробник і два QA; команда розширюється.

Основні задачі: розробка нового функціоналу в рамках існуючого проекту (аналіз вимог, оцінка виконання, участь в плануванні, і власне розробка), саппортні задачі, задачі оптимізації перфомансу, з часом також перегляд і оновлення архітектури проекта відповідно до нових вимог і викликів. Також участь в командних мітингах, спілкування з клієнтом (англійською) в режимі чату і рідше голосом.

Вимоги:

  • досвід у розробці від 3 років;
  •  відмінні знання PHP;
  •  досвід роботи з фреймворком Laravel від 2 року;
  • знання фреймворку Symfony буде перевагою;
  •  відмінні знання ООП; DI, основні шаблони проектування;
  •  досвід роботи з базами даних, знання SQL;
  •  досвід роботи з сучасними front-end-фреймворками буде перевагою;
  •  англійська мова на рівні достатньому для спілкування з клієнтом.

Що пропонуємо ми:

  • цікаві та 'живі' проекти, Agile підхід;
  • можливіcть 'підтягнути' англійську;
  • на рік - 4 тижні відпочинку;
  • віддалене співробітницво з можливістю працювати в коворкінгу при необхідності командних зустрічей;
  • можливість замовлення та доставки різноманітних страв з власного кафе;
  • медичне страхування, часткова компенсація витрат на дантиста, масаж та спорт.

Віддалена співпраця - час по-справжньому розподілених команд. Віртуальний формат роботи не знає ні відстаней, ні кордонів. Коли, на карантині, колега звернувся з проханням працювати з рідного міста, ми не були готові, - звикли, що вся команда - в Києві, і співпраця з іногородніми колегами передбачала переїзд.

Розсудивши, що різниці, звідки людина комітить код, немає, ми не побачили проблеми в тому, щоб люди комфортно коннектились з рідних міст, - аби швидкість Інтернету дозволяла.

Далі - стали звертати увагу на «не київських' кандидатів. Онбоардінг «віддаленників» у нас на той час уже був налагоджений. Зараз в командах працюють інженери з Одеси, Луцька, Житомира, Кропивницького, Броварів, Ірпеня.

Ми, в Polytech Software, за хороший софт і якісний продукт, не має значення, де він написаний. Якщо Ви мислите так само, подивіться на список вакансій, можливо, щось Вам підійде: https://lnkd.in/eBSuft3. Чекаємо всіх, незалежно від того, де Ви знаходитесь територіально.

До речі, нещодавно ми освоїли процедуру отримання дозволу на роботу працівників з ближнього зарубіжжя. Учасники з України та з ближнього зарубіжжя: якщо Ви хочете і любите робити софт, надсилайте резюме на e-mail Отправить резюме або телефонуйте +38 Показать контакты 063) 607-53-59




Polytech Software - українська софтверна компанія

от 250 до 500  сотрудников

с 2008 года  на рынке

  • Удалённая работаУдалённая работа
Polytech Software — вакансия в PHP / Laravel Back-End Developer: фото 5
Polytech Software — вакансия в PHP / Laravel Back-End Developer: фото 6
Polytech Software — вакансия в PHP / Laravel Back-End Developer: фото 7
Polytech Software — вакансия в PHP / Laravel Back-End Developer: фото 8

Похожие вакансии по городам: