Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер з продажу D2D

7 000 — 20 000 ₴   Відрядна оплата + премії
1 год назад
08 сентября 2022
Черкассы

Продаж - це серце будь-якого ефективного бізнесу, а карантин - не привід зупинятися в розвитку. Тому ми відкриваємо новий набір менеджерів активних продаж Д2Д!
Розглядаємо кандидатів без досвіду роботи та з досвідом !!!
Давай розповім детальніше, впевнений, що саме ти знайдеш у цьому портреті себе: 

1. Ти вже працював промоутером/менеджером/оператором/продавцем, знаєш техніки продажу.
2. Ти по-справжньому кайфуєш від продажів. Ти не прийшов у цю професію на якийсь час і ти розумієш, що бути ефективним і харизматичним продавцем - круто.
3. Ти любиш спілкуватися та розумієш, що клієнт – це жива людина, якій ти хочеш і можеш допомогти.
4. Ти продаєш, а не впарюєш. Ми шукаємо людей, які вміють слухати, чути, виявляти реальні потреби та… закривати угоди!
5. Ти системний і проактивний. Вмієш ставити цілі та досягати їх, не витрачаючи десятки годин на відмовки та виправдання. І хочеш бачити таких самих людей поруч із собою. 

Твої обов'язки:
На час карантину: Обдзвон та консультація клієнтів; Розміщення рекламних матеріалів (поклейка); Продаж послуг Домашній Інтернет\Телебачення від Київстар (D2D).
Після карантину: Поквартирний обхід будинків, підключених до послуги Домашній Інтернет, з пропозицією підключитися до нашої послуги + роздача рекламних матеріалів зі своїми контактними даними (для відкладеної консультації/підключення); Проведення промо-активностей (BTL), Просування послуги Домашній Інтернет\Мобільний зв'язок\Телебачення у місцях масового скупчення людей\прибудинкової території\парках тощо.

Для того, щоб показувати результат, потрібно почуватися комфортно, компанія це розуміє та надає співробітникам наступне:
1. Зрозумілу та прозору систему фінансової мотивації: ти отримуватимеш ставку + фіксований % від продажу. Твій заробіток буде від 7000–15000 грн. і вище;
2. Внутрішнє навчання. Ми маємо з ким рости і за ким прагнути;
3. Можлива робота для студентів Показать контакты +380673809797 Олександр  


Олександр