Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Фізичний терапевт

Zarpa
2 года назад
20 декабря 2021
Золочев, Львовская обл.

Шукаємо фахівця з фізичної терапії, з досвідом роботи від 1 року.

Що потрібно вміти та любити, щоб працювати з нами:

Особисті навички: 

  • Приходити завчасно в центр.Кожен спеціаліст самостійно контролює свій графік (в нас вільний графік), але підготувати робоче місце потрібно до приходу клієнта.  
  • Розмовляти з дорослими та дітьми.Наймолодшим клієнтам нашого Центру 2 місяці (до речі, їм ми робимо масаж). Комунікабельність -це друга професія для фахівця у нашій сфері, оскільки багато клієнтів потребують в першу чергу психологічної підтримки та мотивації, а потім фізичної корекції…  
  • Бути стресостійким. Буває, що не все іде за планом, а там, де не за планом, там паніка і стрес, ви ж маєте це «розрулити». 
  • Бути комп’ютеризованим. Усі записи ведуться у спеціальній програмі, до якої ви матимете доступ з телефону. Також у вас буде можливість самостійно здійснювати та коригувати запис з телефону або ПК.  
  • Слухати і говорити, мати розвинутий емоційний інтелект. Почути клієнта, зрозуміти його біль і потреби- це для нас дуже важливо, бо тільки так ми зрозуміємо, про що далі говорити, і як допомогти.Інколи вислухати — це найкраща терапія. 
  • Бути командним гравцем. Наш Центр налічує достатньо велику кількість зарпіанців (фахівець, який працює у команді Zarpa) і кожен спеціалізується на своїх методах активної або пасивної реабілітації і, щоб ефективно взаємодіяти з колегами, вам потрібно їх добре знати.  

Професійні навички: 

Освіта: Університет Фізичної культури або медична освіта. 

Знання з анатомії. Не маючи базових знань з анатомії, фізіології вам буде неможливо розвиватись у цій сфері, а ми дуже багато вкладаємо у розвиток, тому будьте готові продемонструвати ваші знання з цього предмету.  

Бути активним, спортивним.Оскільки ми спеціалізуємось в першу чергу на активній частині реабілітації і, в принципі, ми Центр фізичної терапії, тому наше бачення полягає в тому, щоб кожен фахівець був спортивним. Якщо ви ще не займаєтесь спортом — це не проблема, ми розробили умови, в яких вам буде зручно проводити з іншими зарпіанцями час і одночасно тренуватися. (Про це ми на співбесіді розкажемо).  

Вчитися та навчати. За останній рік наші фахівці пройшли близько 7 різних навчань у сфері фізичної терапії, щоб краще їх засвоїти, ми проводимо щотижневі тренінги, де кожен ділиться новими навичками та кейсами. Також нам належать декілька авторських напрямків, за якими ми проводимо масштабні навчання.  

Ок, тепер про нас: 

  • Наш основний заклад знаходиться на Сихові за адресою: вул. Сихівська 16а, ТЦ Сихів (район базару Іскра), 4 поверх, Zarpa.  
  • За цією адресою у нас найбільший Центр для активної реабілітації, і 5 студій для мануальної терапії, масажу та процедур. Ми розробили дизайн, який надихає на творчість і створює умови, в яких приємно працювати. Друга наша локація — це вул. Богдана Лепкого 12 — це та вулиця, яка поряд з Університетом Івана Франка. За цією адресою в нас масажна студія. 
  • В нас молодий колектив. Наймолодшим фахівцям 21 рокі, Ми готові брати студентів і допомагати знайти себе у цій сфері. І, до речі, ми проводимо практику для студентів ЛДУФК
    .  
  • Переваги, які чекають вас:Ми розробили внутрішні навчання, де ділимось набутими знаннями з активної реабілітації, активного скринінгу, мануальної терапії, масажу, кінезіотейпінгу, діагностики.  
  • Ми оплачуємо дороговартісні сертифіковані навчання у сфері здоров’я повністю, або частково. Для кожного фахівця в нас є список навиків, якими він має володіти для того, щоб підвищити рівень своїх послуг і, відповідно, заробітну плату.  

P/S: Якщо Ви тільки починаєте свою кар'єру чи вже давно працюєте, але відчуваєте стагнацію і відсутність професійного росту, ми допоможемо повернути інтерес і знайти себе у цій сфері. Якщо ви працюєте, але сумніваєтесь у своєму місці праці, ми готові допомогти без ризиків приєднатись до команди Zarpa! Чекаємо на співбесіді!

Ярина

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: