Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Музичний керівник в ДНЗ

8 000 — 8 500 ₴  
3 года назад
23 февраля 2021
Запорожьеул. Перемоги, 15а

Музичний керівник:

2.1.   Здійснює планування своєї роботи. Веде обов’язкову документацію згідно з Наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 01.10.2012р.“Примірна інструкція з діловодства у дошкільних навчальних закладах»

2.2.   Досконало володіє інструментом.

2.3.   Вільно володіє державною мовою.

2.4.   Підбирає найбільш ефективні методи та форми навчально-виховної роботи.

2.5.   Формує в дітей інтерес, любов до музики, співів, танців.

2.6.   Спільно з педагогами, колективом та сім’єю формує в дітей загальну, музичну, естетичну культуру.

2.7.   Проводить роботу з вихователями дошкільного навчального закладу з вивчення дитячих пісень, виготовлення індивідуально-дидактичних ігор для користування в групах, оформлення костюмів з підготовки зали до свят, атрибутів для проведення музичних занять та свят.

2.8.   Забезпечує дотримання режиму, норм і правил охорони праці, техніки безпеки в дошкільному навчальному закладі.

2.9.   Інструктує, в доступній для дітей формі, з питань охорони праці та техніки безпеки на заняттях та в індивідуальній діяльності.

2.10. Оперативно інформує завідувача дошкільного навчального закладу про кожний нещасний випадок, разом із медсестрою здійснює заходи щодо надання першої допомоги.

2.11. Дотримується етичних норм поведінки в дошкільному навчальному закладі, у побуті, загальних місцях, які відповідають суспільному становищу педагога.

2.12. Несе відповідальність за збереження матеріальних цінностей, що знаходяться в музичній залі дошкільного навчального закладу.

2.13. Дбає про особисту безпеку й здоров’я, а також про безпеку й здоров’я людей, що оточують, у процесі виконання будь-яких робіт чи під час перебування на території закладу.

2.14. Знає й виконує вимоги нормативно-правових актів з охорони праці, правила поводження з машинами, механізмами, устаткуванням та іншими засобами виробництва, користується засобами колективного та індивідуального захисту.

2.15. Виконує вимоги статуту, Правил внутрішнього трудового розпорядку, умови контракту чи трудового договору.

2.16. Дотримується педагогічної етики, норм загальної людської моралі, поважає гідність дитини та її батьків.

2.17. Забезпечує емоційний комфорт, захист дитини від будь-яких форм експлуатації та дій, які шкодять її здоров’ю, а також від фізичного та психологічного насильства.

2.18. Працює за планом і графіком, узгодженим з вихователями груп, затвердженим завідувачем, методистом дошкільного навчального закладу.

2.19. Бере участь у роботі педагогічних нарад та методичних об’єднань  району.

2.20. Консультує батьків, вихователів з питань музичного та естетичного виховання, сприяє підвищенню їхньої музичної, естетичної культури.

2.21. Планує, організовує, проводить педагогічну роботу з дітьми.

2.22. Забезпечує умови для засвоєння дітьми навчальних програм з урахуванням вікових особливостей дітей.

2.23. Реалізовує диференційний підхід до вихованців, виявляє, вивчає, враховує в своїй педагогічній діяльності їхні індивідуальні особливості, сприяє розвитку здібностей, талантів дітей на основі їхніх задатків та обдарувань. Впроваджує систему педагогічних впливів, яка ґрунтується на гуманізмі, педагогіці співробітництва, національній культурі, традиціях, забезпечує набуття досвіду, знань, умінь, навичок, фізичних та психічних якостей, необхідних для навчання в школі.

2.24. Постійно підвищує професійний рівень, педагогічну майстерність, загальну культуру, бере участь у роботі педагогічних нарад, методичних заходів району, проходить курсову перепідготовку кожні п’ять років, виховує повагу до батьків, жінки, культурно-національних, духовних, історичних цінностей України, дбайливе ставлення до навколишнього середовища.

2.26. Постійно підвищує професійний рівень шляхом навчання та самоосвіти.

2.27. Виконує доручену йому роботу й не передоручає її іншим особам, за винятком випадків, передбачених чинним законодавством.

2.28. Виконує накази та розпорядження адміністрації.

2.29. Впроваджує в освітньо-виховний процес інновації й методики, бере участь в оснащенні музичної зали необхідним дидактичним та демонстраційним матеріалом відповідно до розділів програми.

2.30. Своєчасно проходить медичний огляд.

2.31. Уміє користуватися засобами пожежогасіння, володіє навичками надання першої медичної допомоги.

2.32. Дотримується санітарно-гігієнічних вимог щодо утримання приміщень.

2.33. Готує вихованців для участі в загальнорайонних чи міських заходах, пов’язаних з музично-естетичним вихованням.

Людмила Шаповал