Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер з розвитку нових ринків

Corum Group
2 года назад
20 апреля 2021
Киев

Товариство з обмеженною відповідальністю 'КОРУМ ГРУП' запрошує на роботу Менеджера з розвитку нових ринків

Функції посади:

  1. Розвиток нових ринків збуту: пошук та залучення нових клієнтів та/або дилерів на нецільових ринках компанії (Туреччина, Індія, тощо); формування бази контактів потенційних клієнтів, розсилка, дзвінки, запрошення до співпраці; визначення продуктів, що цікавлять потенційного клієнта на нецільових ринках, для направлення запрошення до співпраці; побудова відносин з клієнтами та/або дилерами; забезпечення їх участі в корпоративних заходах і зустрічах; участь у заходах клієнтів.
  2. Керування продажами: проведення переговорів з клієнтами безпосередньо або за участю дилерів, визначення та узгодження умов співпраці за ціною, термінами та умовами оплати та доставки; оформлення потенційної угоди в CRM і формування пропозиції для клієнта; узгодження технічних даних і характеристик продукції, комерційної пропозиціїї, договірної документації з керівництвом та з клієнтом; формування комерційної / тендерної пропозиції; участь у тендерних торгах, що проводяться клієнтом; супровід відвантаження продукції та оплати з боку Клієнта (у тому числі взаємодія з дилером щодо цих питань); отримання від Клієнта зворотнього зв’язку про роботу обладнання, побажань з модернізації в наступних поставках, прогнозу закупівлі запасних частин.
  3. Бізнес планування: Виконання стратегічних планів щодо ринків; підготовка та захист бізнес-плану по нецільовим ринкам; щомісячна актуалізація портфеля контрактів по нецільовим ринкам; підготовка щомісячного звіту про виконання бізнес-плану.

Основні вимоги:

  • Вища економічна або технічна освіта (близька до видобутку корисних копалин або машинобудування)
  • Від 2-х років досвіду праці у компанії, що пов’язана з використанням або виробництвом обладнання для видобутку корисних копалин
  • Знання інструментів та особливостей В2В продажів, проведення переговорів, комунікабельність, орієнтація на сервіс і розуміння потреб клієнта, організаторські здібності, орієнтація на результат
  • Англійська мова — рівень advanced / upper intermediate (Знання турецької та/або індійскої мов буде додатковою перевагою)

Бажано:

  • Два чи більше років досвіду у В2В продажах, у промисловому секторі. Досвід експортних поставок.
  • Досвід відкриття представництв / організації продажів на зарубіжних ринках (перевагою буде досвід роботи на ринку Індії / Туреччині)
  • Базові знання про обладнання для видобутку корисних копалин підземним способом (у шахті)

Ми пропонуємо:

  • гідну оплату праці;
  • офіційне працевлаштування;
  • медичну страховку за рахунок підприємства;
  • навчання і можливість кар'єрного росту.

Якщо Вас зацікавила вакансія, направляйте резюме на e-mail Отправить резюме