Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Аccount Manager

15 000 — 30 000 ₴   Дивись у деталях по вакансії
DiFreight LLC
3 года назад
17 февраля 2021
Вишневоеул. Київська 4

Привіт! 

Попонуємо тобі зануртись у продажі і міжнародну логістику та торгівлю. 

Наші основні напрямки: Україна-США/Україна-Європа/Україна-Великобританія/Китай-Україна/Китай-США та багато інших складних та цікавих маршрутів. 

Наші клієнти це чемні і виховані люди з якими ми перебуваємо у якісних ділових стосунках. 

Якщо говоримо про Ваші фінанси: 

Випробувальний термін: 14 днів = 200, це найскладніший період коли ми тестуємо Вас а Ви перебуваєте у зоні дискомфорту (за цих 14ть складних і цікавих днів і Вам і нам зрозуміло чи підходимо ми одне одному). Після цього періоду ми зменьшуємо норму дзвінків і починаємо усіляко допомагати і навчати Вас. 

Так склалося що для того щоб продавати потрібно говорити з людьми, багато говорити, хто багато говорить чи дуже багато, якісно та зрозуміло пише той багато продає, хто багато продає той багато заробляє. 

Будь-ласка, хто не готовий багато говорити чи не впевнений у собі, будь-ласка не витрачайте наш і свій час, тому що якщо ви у якийсь день не зробили потрібну кількість дзвінків (не враховуємо реальні форсмажори), - ми не оплачуємо Вам випробувальний термін. 

По фінансам (для зручності відображуємо у долл США): 

При прийнятті на роботу (проходженні стажування, котре оплачується у останій день такого) Перший квартал 350 дол. + 10% від прибутку угоди

Потім-й 2й квартал 400 + 10% від прибутку угоди.

Наступний період роботи 500 + 10% При виході на сумму бонусів 1500 долл., - відміна ставки та повний перехід на бонусну систему роботи.

Територіально: Вишневе. 

Графік: 10,00-18,00

Кава/Водичка/Чай/Кухня у нас є.

Nazar