Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер з продажу (В2В, проектні організації)

25 000 ₴   13000+% (20000-30000 грн.)
Recruiting Support
3 года назад
15 февраля 2021
Днепр

Вакансія МЕНЕДЖЕРА ПО РОБОТІ З ПРОЕКТНИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ (місто Дніпро) відкрита в торгово-інжиніринговій компанії, яка працює 20 років на ринку у сфері збору, очищення, відведення води, інженерного облаштування та благоустрою території та  здійснює поставки на всій території України, Румунії, Молдови, Білорусі, Казахстану, Іспанії та США.

Хто потрібен?

Кандидат з ВО (технічною) та ДР від 1 року у сфері продажів В2В (бажано у будівельній сфері або з технічним обладнанням), зі знанням AutoCAD та бажано 1С, готовністю до виїздів та відряджень (2 відрядження на місяць, максимум 2 дні в сезон, з квітня по вересень), з водійським посвідченням категорії «В» та досвідом керування авто від 3-ох років, бажано з авто.

Що потрібно робити?

Активно шукати клієнтів (база є) та ефективно взаємодіяти з проектними організаціями; консультувати та технічно підтримувати проектувальників; вести переговори, презентації та встановлювати ділові контакти на різних рівнях прийняття рішення;  проектувати продукції компанії з використанням знань програм проектування, графічних програм-редакторів, (AutoCAD на рівні користувача); «читати» проектні креслення, схеми вертикального планування, зведені схеми інженерних мереж, топографічну зйомку. Регіон: Дніпровська, Запорізька, Донецька області.

Умови:

Офіційне працевлаштування з першого робочого дня та «біла» з/п, навчання продукції компанії та специфіці роботі,  підтримка наставника, професійні тренінги та семінари, реальні перспективи кар’єрного росту, ставку 13 000 грн. + %, середньомісячний дохід у перший рік роботи 20 000 грн., після від 30 000 грн., офіс в районі річ. порту.

Якщо зацікавила якась вакансія, пишіть у приват, розповім деталі або дзвоніть/пишіть на Показать контакты 0664419929 ( ViberWhatsAppTelegram), Показать контакты 0984419929 prihodkohr@gmail.com

Підписуйтесь на вакансії #RecruitingSupport у телеграм каналі: https://t.me/vacancy_recruiting_support

#цінуємо_ваш_час


Екатерина