Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Инженер по охране труда

3 года назад
15 февраля 2021
Киевул. Коноплянська

Вимоги: Повна вища освіта та стаж роботи за професією в будівництві не менше 5-ти років. Повинен знати Закон України «Про охорону праці»; законодавчі і нормативні правові акти, методичні матеріали з питань охорони праці, методи вивчення умов праці на робочих місцях; організацію роботи з охорони праці; систему стандартів безпеки праці; особливості експлуатації устаткування, яке застосовується на підприємстві; правила і засоби контролю відповідності технічного стану устаткування вимогам безпечного ведення робіт; основи організації виробництва, праці і управління; основи трудового законодавства.

Умови роботи: офіційне працевлаштування, повна зайнятысть, роб.день з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00, субота-неділя вихідні

Обов’язки: Проведення вступних інструктажів з охорони праці, здійснення контролю за забезпеченням спецодягу, спецвзуття та ін.засобів індивід. захисту. Здійснення контролю за додержанням у підрозділах підприємства законодавчих та інших нормативних актів з охорони праці. Контроль за проведенням відповідними службами необхідних випробувань і технічних оглядів стану устаткування, машин і механізмів та інш. відповідно до посадової інструкції.

Елена Михайловна