Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Старший механік автомобільної колони

Київтеплоенерго
3 года назад
12 марта 2021
Киевул. провулок Електриків 17

Требования: Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст або бакалавр), бажаний стаж роботи за професією механіка - не менше 2 років. Навички роботи на ПК на рівні впевненого користувача, бажано знання програми 1С.

Обязанности: Забезпечення контролю технічного стану автотранспортних засобів і випуск їх на лінію. Виконання огляду та визначення несправностей під час повернення автотранспортних засобів з лінії після закінчення роботи. Здійснення контролю за правильністю та своєчасністю оформлення подорожньої документації. Участь у наданні технічної допомоги автомобілям на лінії. Здійснення контролю за дотриманням водіями правил технічної експлуатації, проведення інструктажів водіям та механізаторам перед виїздом їх на лінію. Контроль ефективності витрат водіями пально-мастильних матеріалів, шин. Участь у розробці та контроль графіків проведення ТО автотранспортних засобів. Забезпечення дотримання водіями виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці і безпечного ведення робіт.

Условия работы: Офіційне працевлаштування відповідно до чинного законодавства; офіційна та стабільна заробітна плата; всі соціальні гарантії відповідно чинного законодавства; медичне страхування; соціальні програми від профспілок; 5-ти денний робочий тиждень з двома вихідними днями (субота, неділя)

Ольга

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: