Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Водій категорії С із навиками автомеханіка та електрика на автомобіль вантажопідйомністю 5-8 тон

9 000 — 12 000 ₴   +залежить від пробігу та кваліфікованості водія
3 года назад
17 февраля 2021
Луцк

Вимоги: !!! ЧИТАЄМО УВАЖНО !!!

!!!ХОРОШИЙ!!! водій на автомобіль вантажопідйомністю 5-8 тон (МАН, Мереседес Атего, 2000-х р.в.) з гідробортом, вік 25- 55 років, стаж роботи на даній категорії автомобілів більше 3-х років, без залежності від алкоголю, водійське посвідчення категорії С, відповідальність, порядність, оперативність, пунктуальність, підтримання автомобіля в технічно справному та чистому вигляді, вміння провести ремонтні роботи автомобіля (додатково не оплачуються, або оплачується символічно.) в тому числі і екстренні . Розуміння принципу роботи вузлів та агрегатів транспортного засобу. Відсутність бажання брати чуже - дизпаливо, товар, що перевозиться тощо. Автомобілі на нормованій витраті палива. Співбесіда!

Умови праці: можливе офіційне працевлаштування, повна зайнятість (вихідні плаваючі - 1-2 дні в тиждень). Автомобіль в місяць проїжджає орієнтовно 4500-6000 км. Випробувальний термін - 1-2 місяця (оплачується).

Суть роботи: перевезення З ЕКСПЕДИТОРОМ товарів продуктової групи  по м. Луцьк, м. Рівне, м. Тернопіль, м. Львів. Належна фіксація вантажу для його збережності. !!!НІЧНІ ЗАВАНТАЖЕННЯ!!! – дальні рейси з 02:00-3:00, ближні рейси з 04:30-5:00. За не пунктуальність – штраф. Повернення з рейсу орієнтовно - 11:00-16:00.

Заробітна плата від 9000 грн. Перший аванс через місяць. В подальшому – два рази в місяць. 

Проживання водія бажано у Луцьку. Оскільки автомобілі паркуються в районі Вишкова або на Шовковому(меланжовому комбінаті) в районі 40-го квартала. Можливо і іногороднім, але врахуйте нічний доїзд до місця стоянки автомобіля.

Підходите під вищезазначені критерії та влаштовують умови-дзвоніть.

Олександр Денисов