Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Продавець-консультант дитячих товарів

20 000 — 25 000 ₴  
2 года назад
29 января 2022
Львов

Якщо Ви любите працювати, відповідальні, порядні, милі і Вам цікавий дитячий світ преміум рівня - тоді Вам до нас!
Потрібні продавці-консультанти.
Основні вимоги:
досвід роботи в продажах вітається;акуратний і охайний вигляд, приємна зовнішність;грамотна мова, приємно поставлений голос;вміння працювати в команді, комунікабельність, доброзичливість, стриманість, ввічливість і знання норм етикету;А ще Ви допитливі і Вам подобається вчитися (є програма навчання співробітників).

Обов'язки:
Компетентне ввічливе обслуговування (на високому рівні) відвідувачів в торговому залі.Надання грамотних консультацій з будь-яких питань, що стосуються продукції та здійснення покупки. Створення комфортних умов для вибору товару.Інформування про нові надходження, спеціальних акціях, нові відкриття;Підготовка до роботи торгового залу: контроль наявності товару і цінників на ньому, розміщення товару відповідно товарними групами, принципам мерчандайзингу, підтримання чистоти в залі.Прийом і викладка товару в торговому залі згідно з прийнятими стандартами;Робота в 1С, касова дисципліна і т.д.

Умови роботи:
Графік 3/3, 4/2; 2/2 з 10.00 до 22.00Офіційне працевлаштування;Конкурентна з / п + гнучка мотивуюча система бонусів;Дружний, позитивний колектив;Можливість професійного та кар'єрного росту.
Якщо хочете стати частиною нашої команди, надсилайте своє резюме.
Будемо раді співпраці!