Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Оператор онлайн замовлень MYLE - сучасні системи доставки нікотину

10 000 — 15 000 ₴   Якість комунікації з клієнтами
Вейп Дистриб'юція, ТзОВ
3 года назад
11 февраля 2021
Киев

Компанія ВЕЙП Дистриб'юція є офіційним представником та розповсюджувачем продукції бренду MYLE.
Пропонуємо амбітним та енергійним людям, які люблять інновації та прагнуть до швидкого професійного розвитку приєднатися до нашої команди.

Вимоги:
Досвід роботи в інтернет-магазині (call-центрі) від 6 міс.Навички роботи з пакетом програм MS Office, Google docs (досвід роботи з 1С, Бінотел, AMO CRM буде перевагою)

Вік кандидатiв: 18-30 

Націленість на результат, робота з запереченнями, відповідальність, здатність працювати самостійно, здатність швидко навчатися та адаптуватися до змін. Навички ефективної взаємодії в команді.

Наявність вищої або незакінченої вищої освіти.

Обов'язки:
Робота з вхідною/вихідною телефонною лінією (з питань замовлень та їх статусу). Надання консультаційної підтримки з питань товарного асортименту. Робота із запитами користувачів за допомогою робочого чату та електронної поштової скриньки. Створення/коригування замовлень, доповнення даних у внутрішніх облікових системах (1С, AMO CRM). Виконувати план продажів.


Умови роботи:
Графік роботи: 2/2 або 3/3 с 9:00 до 20:00. Робота в магазині-офісі неподалік ст. м. Дорогожичі. Своєчасна заробітна плата; Офіційне працевлаштування; Навчання та відвідування проф.семінарів; Ароматний чай і бадьора кава для плідної роботи і гарного настрою; Робота в професійній та дружній команді
Будемо раді бачити тебе частиною нашої КОМАНДИ, де ти зможеш реалізувати свій потенціал та вийти на новий професійний рівень!

Online Sales Team Lead