Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Бухгалтер

20 000 ₴  
Скай Полімер, ТОВ, ТД
1 год назад
01 июня 2022
Киевул. Київ, Трускавецька вулиця, 2А
Шукаєш цікаву роботу у динамічній компанії? Тоді welcome to Skypolymer (СКАЙ ПОЛІМЕР) Ми шукаємо бухгалтера в комфортний open space поруч з метро Осокорки. Якщо ти відповідальна, охайна, уважна, пунктуальна, енергійна, та з почуттям гумору персона з великим бажанням навчатись та розвиватись і готова працювати:
1) З банківськими виписками (проведення вхідних та вихідних платіжних доручень, у тому числі в іноземній валюті). Формувати у відповідних випадках податкові накладні на продаж. Здійснювати замовленя в банківської програмі купівлі-продажу іноземної валюти та відправлення переказів в іноземній валюті. Відображати купівлю-продажу та перекази в іноземної валюти в бухгалтерській програмі.
2) Створювати документи на реалізацію товару, ТТН, та податкові накладні. Реєструвати ПН та додатки до них за допомогою програми М.E. doc.
3) Проводити прибуткові накладні, в тому числі в іноземній валюті та ВМД, та формувати податковий кредит на підставі зареєстрованих податкових накладних у відповідних випадках.
4) Вести облік роботи автомобільного транспорту та витрат пального. Та: впевнено володієш програмами 1С конфігурація 'Бухгалтерія для України», редакція 2.0, М.E. doc, офісними програмами. Чітко розумієш суть бухгалтерських операцій, маєш розуміння вірності відображення цих операцій за допомогою бухгалтерських проводок, знаєш вимоги податкового законодавства на своїй ділянці роботи, швидко опрацьовуєш великі обсяги інформації та документації. Розуміння англійської мови у елементарному обсязі, достатньому для роботи на ділянці ЗЕД (загальне розуміння призначення документів (інвойс, контракт, сертифікат та ін.), здатність прочитати/написати елементарний текст англійською у відповідних полях (payment, prepayment ets.). То ми заберемо тебе з 'руками та ногами'!
Зробимо з тебе справжнього члена нашої неймовірної сім'ї! Будеш мати, разом з нами, кльовий графік (9:00-17:30) та прекрасні шанси на розвиток твоєї кар'єри, а щи ми тебе медично застрахуємо по VIP класу! Пиши швидче! Час іде)