Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Оператор кол-центру за напрямком підключення Інтернету

15 000 ₴   похвилинна + бонуси
1 год назад
11 декабря 2022
Харьков

Вимоги: вільне володіння мовою, уважність, врівноваженість, стресостійкість, результативність, розуміння роботи телеком-провайдерів, навичи роботи в кол-центрі буде плюсом. Обов'язково можливість працювати вдома повний день онлайн, тобто кандидати в яких вимикають світло не розглядаються! Для роботи потрібен ПК з Windows, оперативною пам'яттю від 8 Гб, офісний пакет, потрібно буде встановити програму телефонії

Обов'язки: консультування клієнтів з питань підключення Інтернет та телебачення з вхідних дзвінків, а також вихідні дзвінки за заявками, спілкування в месенджерах та по електронній пошті, робота з таблицями. Робота тільки з "теплими" клієнтами, ніяких холодних дзвінків!

Умови роботи: віддалена. Оплата похвилинна за час у розмові + бонуси за заявки + бонуси за месенджери. Компанія проводить навчання. Надсилати резюме обов'язково, навіть для кандидатів без досвіду роботи. Співбесіди проводяться із відібраними кандидатами. Конкурс. У супровідному листі вказувати можливість роботи повного дня, наявність світла повний день! Компанія залишає за собою право відмовляти без пояснення причин, та не надавати жодних роз'яснень кандидатам, які не выдповідають вимогам компанії!

Дмитро